Запечена картопля – це ідеальний гарнір до м'яса та риби. Але лише в тому разі, якщо шматочки виходять золотистими та хрусткими. Тому для бажаного ефекту обов'язково скористайтесь пропонованими лайфхаками.
Про те, як приготувати ідеально хрустку картоплю в духовці, розповіла фудблогерка Анна з ніком ann_.and_.food в Instagram. Шкірку можна не знімати.
У чому секрет ідеальної хрусткої картоплі:
1. Всі спеції додати лише в кінці.
2. Перед запіканням варити картоплю в киплячій воді протягом 5 хвилин.
3. Випікати на режимі конвекції (якщо є така можливість).
Детальні етапи приготування:
1. Картоплю розрізати на чотири частини.
Найчитабельніше з розділу
Смачніше, ніж "Шуба": бюджетний салат із оселедця за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Які продукти не можна зберігати у холодильнику і чому: список
Картопля вийде ідеально хрусткою та золотистою: топ-3 лайфхаків, які важливо врахувати
Вафельний торт по-новому: рецепт найпростішого та найсмачнішого десерту
Смачніше, ніж м'ясний: легкий шашлик зі скумбрії за 15 хвилин для вечері
Пишний заливний пиріг із зеленою цибулею та вареними яйцями: готується всього 40 хвилин
Елементарний тертий пиріг до чаю: як приготувати бюджетний десерт для всієї родини
Буряковий рулет з оселедцем для перекусу та святкового столу: рецепт легкої страви
Чому не виходить приготувати смачні котлети з м'яса: не допускайте цих помилок
2. Проварити шматочки в киплячій воді 5 хвилин.
3. Викласти пергамент на деко.
4. Змастити олією.
5. Олією полити шматочки картоплі.
6. Добре перемішати.
7. Викласти картоплю на деко, застелене пергаментом.
8. Помістити в духовку на 15 хвилин у режимі конвекції.
Найчитабельніше
Дорога на Москву вільна, тож ворог "готує наступ" на Харків. Інтерв'ю зі Світаном
Путін після "інавгурації" заявив, що не відмовляється від діалогу з Заходом, і згадав про "СВО"
Україна у фіналі! Результати першого півфіналу Євробачення 2024: хроніка, фото та відео виступів
Суперкомп'ютер назвав шанси збірної України на Євро-2024
П‘ять знаків у травні ухвалять найкраще рішення свого життя
9. Посипати спеціями вже готову картоплю.
10. Додати зверху подрібнений часник.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...