Секретний рецепт: Що додати у фарш, щоб котлети чи тефтелі вийшли, як на картинці

Якщо ви мрієте про те, щоб приготовлені котлети вийшли не тільки смачними, а й апетитними на вигляд, використовуйте старий як світ лайфхак.

Додайте до фаршу 1-2 столові ложки манної крупи і залиште хвилин на 15, щоб манка набухла. До речі, якщо досі вас щоразу осягала невдача у приготуванні цієї м’ясної страви, можливо, помилка криється у фарші.

Коли ви подрібнюєте шматочки свинини або курки за допомогою м’ясорубки, не варто перемелювати їх надто дрібно – використовуйте решітку з найбільшими отворами, які є у вашому арсеналі.

Варто приділити увагу й решті інгредієнтів – так, у складі будь-якого фаршу повинні бути або замочений у молоці хліб, або – варений рис.

Як варіант, можна використовувати велику кількість цибулі. Завдяки хлібній складовій м’ясний сік утримуватиметься всередині котлет, а подрібнена цибуля зробить їх соковитими та ніжними.

Зрештою, не забувайте панірувати котлетки в борошні або сухарях, після чого обсмажте на добре розігрітій сковорідці з кожного боку, поки не утвориться рум’яна скоринка, яка не дозволить соку витекти назовні. Кришкою закривати не треба.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...