
Якщо ви мрієте про те, щоб приготовлені котлети вийшли не тільки смачними, а й апетитними на вигляд, використовуйте старий як світ лайфхак.
Додайте до фаршу 1-2 столові ложки манної крупи і залиште хвилин на 15, щоб манка набухла. До речі, якщо досі вас щоразу осягала невдача у приготуванні цієї м’ясної страви, можливо, помилка криється у фарші.
Коли ви подрібнюєте шматочки свинини або курки за допомогою м’ясорубки, не варто перемелювати їх надто дрібно – використовуйте решітку з найбільшими отворами, які є у вашому арсеналі.
Варто приділити увагу й решті інгредієнтів – так, у складі будь-якого фаршу повинні бути або замочений у молоці хліб, або – варений рис.
Як варіант, можна використовувати велику кількість цибулі. Завдяки хлібній складовій м’ясний сік утримуватиметься всередині котлет, а подрібнена цибуля зробить їх соковитими та ніжними.
Зрештою, не забувайте панірувати котлетки в борошні або сухарях, після чого обсмажте на добре розігрітій сковорідці з кожного боку, поки не утвориться рум’яна скоринка, яка не дозволить соку витекти назовні. Кришкою закривати не треба.
Хвороби серця залишаються провідною причиною смерті дорослих. Більшість людей асоціює їх із раптовим болем у грудях, але ранні симптоми бувають майже непомітними, передають Патріоти України. Головна тиха ознака — хронічна втома. Кардіологи зазначають,...
Багато жінок мають свою «секретну зброю» для чистки ванної, яка очищає навіть саму безнадійну сантехніку і заставляє її сяяти з новою силою. Про ще один такий засіб розповідає видання "Добрі новини", передають Патріоти України. «Якщо ви помітили, що ва...