
Якщо ви мрієте про те, щоб приготовлені котлети вийшли не тільки смачними, а й апетитними на вигляд, використовуйте старий як світ лайфхак.
Додайте до фаршу 1-2 столові ложки манної крупи і залиште хвилин на 15, щоб манка набухла. До речі, якщо досі вас щоразу осягала невдача у приготуванні цієї м’ясної страви, можливо, помилка криється у фарші.
Коли ви подрібнюєте шматочки свинини або курки за допомогою м’ясорубки, не варто перемелювати їх надто дрібно – використовуйте решітку з найбільшими отворами, які є у вашому арсеналі.
Варто приділити увагу й решті інгредієнтів – так, у складі будь-якого фаршу повинні бути або замочений у молоці хліб, або – варений рис.
Як варіант, можна використовувати велику кількість цибулі. Завдяки хлібній складовій м’ясний сік утримуватиметься всередині котлет, а подрібнена цибуля зробить їх соковитими та ніжними.
Зрештою, не забувайте панірувати котлетки в борошні або сухарях, після чого обсмажте на добре розігрітій сковорідці з кожного боку, поки не утвориться рум’яна скоринка, яка не дозволить соку витекти назовні. Кришкою закривати не треба.
Яєчня - неймовірно корисна страва. Яйця містять безліч поживних речовин, а правильний спосіб приготування може перетворити їх на кулінарний шедевр. Ми розповімо секрет, який робить яєчню ідеальною та пухнастою, як хмара, передають Патріоти України. Щоб...
Деякі пари, здається, спілкуються без слів, а інші - постійно стикаються з емоційною стіною. Різниця криється не лише в особистості, а й у рівні емоційного інтелекту - здатності розуміти власні та чужі почуття, передають Патріоти України. Люди з низьки...