Чому саме секретний рецепт смачних курячих гомілок у духовці? Бо вони такі смачні, що не кожна господиня розповіла б особливості приготування коронної страви, передають Патріоти України.
Подробиці
Для приготування візьміть:
- Курячі гомілки – 1 кг
- Соєвий соус – 3 ст.
- Кетчуп чи томатний соус – 3 ст.л.
- Часник – 7-8 зубчиків
- Копчена паприка – 1 ч. л.
- Чорний мелений перець – до смаку
- Вершкове масло розтоплене – 15 г ⠀
Нарізати 7 зубчиків часнику на 3-4 частини. Курячі гомілки добре промити, обсушити, зробити надрізи та засунути в них часник.
Перекласти в миску, додати соєвий соус, кетчуп або томатний соус, чорний мелений перець, копчену паприку, розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати.
Залишити гомілки у цьому маринаді мінімум на 30 хвилин. Викласти гомілки на лист, застелений пергаментним папером. Зверху змастити маринадом, що залишився.
Запікати при температурі 200 градусів 35-40 хвилин.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...