Секретний спосіб! Як приготувати картоплю-фрі без краплі олії - можна навіть дітям

Українці люблять страви з картоплі. Найбільш фастфудний варіант - картоплю-фрі - уникають часто їсти, адже традиційно вона готується у великій кількості олії, а це впливає і на її вартість, і на шкоду від неї для здоров’я,передають Патріоти України.

Та не всі знають про особливу технологію, що дозволяє приготувати чудову картоплю фрі відмінної якості, не застосовуючи при цьому фритюр. Як це зробити, розповіли на Pixelinform. Знадобиться духовка.

Інгредієнти:

  • Картопля
  • Кукурудзяне борошно
  • Сіль
  • Улюблені спеції

Спосіб приготування:

  1. Картоплю чистимо і нарізаємо однаковими шматочками. Це дуже важливо — так вона рівномірно приготується.
  2. Подрібнену картоплю викладаємо на серветку, щоб видалити непотрібну вологу. Потім розкладаємо шматочки на чистій та сухій обробній дошці та відправляємо у морозильну камеру. Майбутня картопля-фрі не повинна торкатися одна одної.
  3. Для панірування з’єднуємо кукурудзяне борошно з будь-якими прянощами. Також вмикаємо на розігрів духовку — на 220 градусів.
  4. На деко викладаємо шар пергаментного паперу. Картоплю щедро обвалюємо в суміші кукурудзяного борошна зі спеціями та викладаємо.
  5. Така картопля в розпеченій духовці готується від семи до десяти хвилин. Точний час залежить від особливостей духовки. Сіль додаємо вже після того, як картопля буде готова.

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...

Психологічний тест! Улюблена пора року може багато розповісти про вашу сутність

середа, 24 квітень 2024, 14:13

Пропонуємо прийти психологічний тест, який допоможе розкрити вашу справжню сутність. Виберіть свою улюблену пору року для відпочинку: весну, літо, осінь або зиму. Відповідь вкаже на ваші унікальні характеристики, передають Патріоти України. Людей, які...