Українці люблять страви з картоплі. Найбільш фастфудний варіант - картоплю-фрі - уникають часто їсти, адже традиційно вона готується у великій кількості олії, а це впливає і на її вартість, і на шкоду від неї для здоров’я,передають Патріоти України.
Та не всі знають про особливу технологію, що дозволяє приготувати чудову картоплю фрі відмінної якості, не застосовуючи при цьому фритюр. Як це зробити, розповіли на Pixelinform. Знадобиться духовка.
Будь-якому кулінару відомо, що цибуля завдяки своєму особливому хімічному складу може довести до сліз. Тому, якщо ви плануєте смачно замаринувати цей овоч, але не хочете ридати - зверніть увагу на цю статтю, передають Патріоти України. Даний метод можн...
Здавалося б, що пельмені - це дуже проста страва, з приготуванням якої впорається кожен. Але мало хто знає, що кидати вироби в киплячу воду не можна. Саме цю помилку дуже часто допускають, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповість, чому ...