Є навіть приказка, що "перший млинець — нанівець". Але вона виникла через поширену помилку, яку допускають під час смаження. Вона полягає у тому, що сковорода була перед смаженням погано розігріта з олією.
Для млинців сковорода повинна бути максимально розпеченою. Тоді вони будуть вдаватися і легко перевертатися. Крім цього, млинці можуть прилипати та пригоряти, якщо на поверхні сковороди є пошкодження. Але навіть таку ситуацію можна виправити.
Для цього на сухій сковороді треба просмажити сіль. Вже перед приготуванням прибираємо її, протираємо серветками та додаємо олію.
Також важливо правильно приготувати тісто, зокрема це стосується цукру — його надлишок теж змушує млинці підгоряти та розвалюватися в процесі приготування. Краще додати в тісто трохи олії.
Взимку волосся потребує особливого догляду. І на це є кілька причин. По-перше, ми носимо шапки. По-друге, на волосся впливає низька температура повітря. По-третє, загалом у холодну пору року наш організм отримує менше вітамінів. Як доглядати за волосся...
Міжнародна виставка споживчої електроніки (СES) у США традиційно задає тренди в побутовій техніці на весь рік, і в 2025-му вона піднесла багато сюрпризів. Сайт Tom's Guide у своїй статті оцінив найприкметніші тенденції у сфері телевізорів і передбачив,...