Секретний спосіб: Що зробити зі сковородою, щоб млинці не прилипали

Помилка у приготуванні млинців

Є навіть приказка, що "перший млинець — нанівець". Але вона виникла через поширену помилку, яку допускають під час смаження. Вона полягає у тому, що сковорода була перед смаженням погано розігріта з олією.

Для млинців сковорода повинна бути максимально розпеченою. Тоді вони будуть вдаватися і легко перевертатися. Крім цього, млинці можуть прилипати та пригоряти, якщо на поверхні сковороди є пошкодження. Але навіть таку ситуацію можна виправити.

Для цього на сухій сковороді треба просмажити сіль. Вже перед приготуванням прибираємо її, протираємо серветками та додаємо олію.

Також важливо правильно приготувати тісто, зокрема це стосується цукру — його надлишок теж змушує млинці підгоряти та розвалюватися в процесі приготування. Краще додати в тісто трохи олії.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...