Секрети досвідчених господинь: Покладіть під час прання в машинку вологу серветку - і результат вас приємно здивує


Додаючи у пральну машину сіль, господині хочуть досягти більшого ефекту при полосканні. А ось волога серветка у пральній машині у багатьох викликає подив. Хазяйки не розуміють, навіщо її туди класти, передають Патріоти України.

Разом з тим автори одного з YouTube-каналів пояснюють, що такий спосіб допомагає зібрати шерсть, сміття та волосся з одягу.

Переміщаючись між речами в процесі роботи пральної машини, виріб збирає сміття, шерсть та волосся. Після закінчення прання колись біла серветка перетворюється на грудку бруду. Іншими словами, засіб відіграє роль фільтра та очищає одяг.

Але щоб народний метод спрацював, потрібно дотримуватись 3 правил. Волога серветка має бути щільною. Барабан потрібно завантажувати не повністю — не більше ніж на дві третини. При великій кількості вовни та сміття на одязі слід покласти 2−3 серветки.

Найкраще для прання підійде щільна серветка без сильного запаху. Важливо, щоб вона не порвалася за інтенсивної роботи пральної машинки. Шматочки, що відірвалися, можуть засмітити зливний фільтр, а дуже різкі аромати залишаться на білизні. Добре для цієї мети підійдуть антибактеріальні та дитячі гіпоалергенні серветки.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...