У Франції активне дозвілля є частиною національної культури, передають Патріоти України.
Звісно, молодість не може тривати вічно, але француженки, здається, знають як зупинити час. В будь-якому віці ці жінки виглядають стрункими, красивими і закоханими в життя. Як їм це вдається?
Завжди активні. У Франції активне дозвілля є частиною національної культури, і з віком відмовлятися від нього не прийнято. Для французів це саме спосіб життя, а не захоплення спортом.
З почуттям гумору до життя. Почуття гумору змушує француженок не сприймати свій вік як драму.
Їдять неспішно. Французька кухня – це неймовірна кількість делікатесів, які вони споживають у невеликих кількостях. Француженки насолоджуються невеликими порціями в кафе, при цьому попиваючи вино і спілкуючись з друзями.
Вік – не вирок. Француженки вважають, що коли діти виросли, можна цілком приділити увагу собі і тільки починають розквітати. У сорок років вони купують собі дорогий одяг і подорожують.
Гардероб маленький, але дорогий. Француженки вважають, що краще купити одну якісну сукню, аніж десять дешевих.
У центрі уваги. З віком, коли життя вже налагоджено, француженки починають ходити на вечірки, в бари і театри. Це тримає їх у тонусі.
Вік – не хвороба. Французи спокійно ставляться до віку і зморщок, занадто очевидні штучні підтяжки-утяжки викликають, швидше, презирливу посмішку.
Кажуть «так» приталеному одягу. Француженки абсолютно спокійно носять спідниці вище коліна і обтягуючі штани до похилого віку. У Франції немає концепту «одяг не за віком», мати і дочка часто можуть купувати одяг одного і того ж бренда.
Сексуальні у будь-якому віці. У Франції прийнято вважати, що після сорока приходить друга молодість – досягнуто багато, багато засвоєно, саме час насолоджуватися ще хорошою фізичною формою і досвідом.
Спиртне можна, але в помірній кількості. Найголовніше – повага до себе і до свого віку. Потрібно не лінуватися жити із задоволенням. У це поняття входить все, від смачної їди і сексу до красивих речей, улюблених хобі та подорожей.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...