Секрети француженок: ТОП-10 способів старіти красиво

У Франції активне дозвілля є частиною національної культури, передають Патріоти України.

Звісно, молодість не може тривати вічно, але француженки, здається, знають як зупинити час. В будь-якому віці ці жінки виглядають стрункими, красивими і закоханими в життя. Як їм це вдається?

Завжди активні. У Франції активне дозвілля є частиною національної культури, і з віком відмовлятися від нього не прийнято. Для французів це саме спосіб життя, а не захоплення спортом.

З почуттям гумору до життя. Почуття гумору змушує француженок не сприймати свій вік як драму.

Їдять неспішно. Французька кухня – це неймовірна кількість делікатесів, які вони споживають у невеликих кількостях. Француженки насолоджуються невеликими порціями в кафе, при цьому попиваючи вино і спілкуючись з друзями.

Вік – не вирок. Француженки вважають, що коли діти виросли, можна цілком приділити увагу собі і тільки починають розквітати. У сорок років вони купують собі дорогий одяг і подорожують.

Гардероб маленький, але дорогий. Француженки вважають, що краще купити одну якісну сукню, аніж десять дешевих.

У центрі уваги. З віком, коли життя вже налагоджено, француженки починають ходити на вечірки, в бари і театри. Це тримає їх у тонусі.

Вік – не хвороба. Французи спокійно ставляться до віку і зморщок, занадто очевидні штучні підтяжки-утяжки викликають, швидше, презирливу посмішку.

Кажуть «так» приталеному одягу. Француженки абсолютно спокійно носять спідниці вище коліна і обтягуючі штани до похилого віку. У Франції немає концепту «одяг не за віком», мати і дочка часто можуть купувати одяг одного і того ж бренда.

Сексуальні у будь-якому віці. У Франції прийнято вважати, що після сорока приходить друга молодість – досягнуто багато, багато засвоєно, саме час насолоджуватися ще хорошою фізичною формою і досвідом.

Спиртне можна, але в помірній кількості. Найголовніше – повага до себе і до свого віку. Потрібно не лінуватися жити із задоволенням. У це поняття входить все, від смачної їди і сексу до красивих речей, улюблених хобі та подорожей.

Лише спробуйте! Запечена картопля з травами - ідеально до вечері

понеділок, 20 травень 2024, 14:30

Печену картоплю можна готувати протягом року і подавати як гарнір до м’яса або риби. Страва дуже корисна, ситна і сподобається кожному, впевнена фудблогерка Світлана Климовська. Приготування:. На сковороді розігріти оливкову олію, викласти листочки шав...

Який острів щастя оберете ви? Психологічний тест на самопізнання

понеділок, 20 травень 2024, 14:09

Відкрийте для себе свій рецепт щастя за допомогою нового психологічного тесту. Цей простий, але глибокий тест допоможе вам зрозуміти, що робить вас щасливими, а також визначити, які сфери вашого життя потребують покращення. Деталі. На картинці зображен...