Цей смачний та простий десерт має багато шанувальників. Без перебільшень, з його приготуванням легко впорається навіть школяр. На Pixelinform розповіли про деталі, на які варто звернути увагу, щоб випічка точно була вдалою, передають Патріоти України.
Є нюанси, які можуть не вдаватися. Часом яблука осідають на дно, може пригоріти верхівка шарлотки тощо. Це дві найпоширеніші проблеми, і їх дуже легко вирішити.
Щоб верхівка пирога вийшла рум’яною, а не підгорілою, треба скористатися простим способом. Вам знадобиться звичайний пергамент. Слід лише змочити його у воді та накрити форму з тістом. Це треба зробити перед тим, як ви відправите пиріг в духовку.
Цю проблему можна вирішити ще простіше. Щоб яблука не осідали, достатньо обваляти кожен шматочок у борошні чи крохмалі, а вже тоді класти.
Осіннє підживлення є одним із найважливіших етапів догляду за яблукнями та іншими плодовими деревами в саду. Внесення мінеральних та органічних добрив восени допомагає компенсувати поживні речовини, які дерево втратило протягом сезону, передають Патріо...
Дослідники зі США виявили, що обмеження споживання амінокислоти ізолейцину здатне суттєво впливати на процеси старіння та покращувати стан здоров’я. Експеримент показав, що у мишей, чий раціон містив менше ізолейцину, тривалість життя зросла, а показни...