Цей смачний та простий десерт має багато шанувальників. Без перебільшень, з його приготуванням легко впорається навіть школяр. На Pixelinform розповіли про деталі, на які варто звернути увагу, щоб випічка точно була вдалою, передають Патріоти України.
Є нюанси, які можуть не вдаватися. Часом яблука осідають на дно, може пригоріти верхівка шарлотки тощо. Це дві найпоширеніші проблеми, і їх дуже легко вирішити.
Щоб верхівка пирога вийшла рум’яною, а не підгорілою, треба скористатися простим способом. Вам знадобиться звичайний пергамент. Слід лише змочити його у воді та накрити форму з тістом. Це треба зробити перед тим, як ви відправите пиріг в духовку.
Цю проблему можна вирішити ще простіше. Щоб яблука не осідали, достатньо обваляти кожен шматочок у борошні чи крохмалі, а вже тоді класти.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...