Секрети ідеальної шарлотки - простий трюк, з яким пиріг вийде нереально смачним

Цей смачний та простий десерт має багато шанувальників. Без перебільшень, з його приготуванням легко впорається навіть школяр. На Pixelinform розповіли про деталі, на які варто звернути увагу, щоб випічка точно була вдалою, передають Патріоти України.

Є нюанси, які можуть не вдаватися. Часом яблука осідають на дно, може пригоріти верхівка шарлотки тощо. Це дві найпоширеніші проблеми, і їх дуже легко вирішити.

Щоб шарлотка не підгоріла

Щоб верхівка пирога вийшла рум’яною, а не підгорілою, треба скористатися простим способом. Вам знадобиться звичайний пергамент. Слід лише змочити його у воді та накрити форму з тістом. Це треба зробити перед тим, як ви відправите пиріг в духовку.

Щоб не осідали яблука

Цю проблему можна вирішити ще простіше. Щоб яблука не осідали, достатньо обваляти кожен шматочок у борошні чи крохмалі, а вже тоді класти.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.