Секрети ідеальної шарлотки - простий трюк, з яким пиріг вийде нереально смачним

Цей смачний та простий десерт має багато шанувальників. Без перебільшень, з його приготуванням легко впорається навіть школяр. На Pixelinform розповіли про деталі, на які варто звернути увагу, щоб випічка точно була вдалою, передають Патріоти України.

Є нюанси, які можуть не вдаватися. Часом яблука осідають на дно, може пригоріти верхівка шарлотки тощо. Це дві найпоширеніші проблеми, і їх дуже легко вирішити.

Щоб шарлотка не підгоріла

Щоб верхівка пирога вийшла рум’яною, а не підгорілою, треба скористатися простим способом. Вам знадобиться звичайний пергамент. Слід лише змочити його у воді та накрити форму з тістом. Це треба зробити перед тим, як ви відправите пиріг в духовку.

Щоб не осідали яблука

Цю проблему можна вирішити ще простіше. Щоб яблука не осідали, достатньо обваляти кожен шматочок у борошні чи крохмалі, а вже тоді класти.

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...