
Щоб приготувати з м’яса справу ресторанного рівня, достатньо знати про деякі деталі та час від часу застосовувати корисні лайфхаки. Про них розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Не бійтеся експериментувати з паніруванням для курятини. Не обов’язково використовувати звичайні панірувальні сухарі — їх можна легко замінити на подрібнені кукурудзяні або картопляні чіпси.
Якщо ваша мета — зварити бульйон прозорим, як роса, кладіть м’ясо в каструлю лише після того, як закипить вода. Інакше соки, що повільно виділятимуться з м’яса в процесі повільного нагрівання, будуть підніматися на поверхню у вигляді неапетитної піни.
Для котлеток ідеальної форми є один простий трюк. У середині кожної котлети при формуванні слід зробити невелике заглиблення, натиснувши пальцем. Після цього можна приступати до обсмажування.
Подивіться на зображення і оберіть колір пера, який найбільше вас приваблює. Ваш вибір показує, в яких сферах життя варто бути обережним і на що звернути увагу найближчим часом, передають Патріоти України. Тест допомагає зрозуміти ваші внутрішні страхи...
Багато людей - і дорослих, і дітей - під час сну автоматично висовують одну ногу з-під ковдри. Це може здаватися випадковою звичкою, однак насправді вона має цілком наукове пояснення. передають Патріоти України. Фахівці кажуть: так ми регулюємо темпера...