Секрети м’яса: Кулінарні хитрощі, які допоможуть приготувати його смачніше, ніж у ресторані

Щоб приготувати з м’яса справу ресторанного рівня, достатньо знати про деякі деталі та час від часу застосовувати корисні лайфхаки. Про них розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.

Не забувайте про панірування

Не бійтеся експериментувати з паніруванням для курятини. Не обов’язково використовувати звичайні панірувальні сухарі — їх можна легко замінити на подрібнені кукурудзяні або картопляні чіпси.

Прозорий бульйон

Якщо ваша мета — зварити бульйон прозорим, як роса, кладіть м’ясо в каструлю лише після того, як закипить вода. Інакше соки, що повільно виділятимуться з м’яса в процесі повільного нагрівання, будуть підніматися на поверхню у вигляді неапетитної піни.

Для ідеальних котлет

Для котлеток ідеальної форми є один простий трюк. У середині кожної котлети при формуванні слід зробити невелике заглиблення, натиснувши пальцем. Після цього можна приступати до обсмажування.

Чому шкіра не сяє? ТОП-3 головні помилки у догляді

вівторок, 9 вересень 2025, 11:12

Сяюча, здорова шкіра - це не лише косметичний тренд, а й ознака гарного догляду зсередини та зовні. Але чому іноді, попри дорогий догляд і правильний макіяж, обличчя все одно виглядає тьмяним? Експерти назвали три поширені фактори, які можуть цьому зав...

Це справді працює! Як позбутися смердючого запаху кросівок

вівторок, 9 вересень 2025, 10:39

Причина виникнення смердючого запаху проста - тепло та волога створюють ідеальне середовище для розмноження бактерій. На щастя, існують перевірені способи, які допоможуть освіжити кросівки та запобігти появі "аромату", який псує настрій, про це розпові...