
Щоб приготувати з м’яса справу ресторанного рівня, достатньо знати про деякі деталі та час від часу застосовувати корисні лайфхаки. Про них розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Не бійтеся експериментувати з паніруванням для курятини. Не обов’язково використовувати звичайні панірувальні сухарі — їх можна легко замінити на подрібнені кукурудзяні або картопляні чіпси.
Якщо ваша мета — зварити бульйон прозорим, як роса, кладіть м’ясо в каструлю лише після того, як закипить вода. Інакше соки, що повільно виділятимуться з м’яса в процесі повільного нагрівання, будуть підніматися на поверхню у вигляді неапетитної піни.
Для котлеток ідеальної форми є один простий трюк. У середині кожної котлети при формуванні слід зробити невелике заглиблення, натиснувши пальцем. Після цього можна приступати до обсмажування.
Християни східного обряду 17 грудня за новим стилем вшановує пам'ять старозавітного пророка Даниїла і трьох отроків Ананія, Азарія і Мисаїла. За старим стилем 17 грудня церква вшановувала пам'ять священномучениці Варвари Іліопольської. Наші предки в це...
Головний біль може бути викликаний різними факторами. Іноді це результат стресу, браку сну, втоми або голоду. Про це пише дієтологиня Світлана Фус, передають Патріоти України. «Приблизно 20% всіх випадків головного болю, в тому числі і мігрені, пов’яза...