Щоб приготувати з м’яса справу ресторанного рівня, достатньо знати про деякі деталі та час від часу застосовувати корисні лайфхаки. Про них розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Не бійтеся експериментувати з паніруванням для курятини. Не обов’язково використовувати звичайні панірувальні сухарі — їх можна легко замінити на подрібнені кукурудзяні або картопляні чіпси.
Якщо ваша мета — зварити бульйон прозорим, як роса, кладіть м’ясо в каструлю лише після того, як закипить вода. Інакше соки, що повільно виділятимуться з м’яса в процесі повільного нагрівання, будуть підніматися на поверхню у вигляді неапетитної піни.
Для котлеток ідеальної форми є один простий трюк. У середині кожної котлети при формуванні слід зробити невелике заглиблення, натиснувши пальцем. Після цього можна приступати до обсмажування.
У світі мільйон літаків виконують рейси, інколи практично без зупинки. І хоча спеціальні бригади прибиральників роблять все можливе, щоб почистити кожне сидіння до прибуття наступних пасажирів, іноді речі можуть бути упущені або залишатися трохи брудни...
У сірій суєті повсякденності ми забуваємо про душу і те, що в світі є ще щось крім щоденних ритуалів і дороги з роботи додому, передають Патріоти України. Ми зібрали 14 фільмів, які допоможуть наповнити вільний вечір роздумами і зворушать вас до глибин...