
В Україні багато господинь люблять влітку заготовляти на зиму огірки. Telegram-канал "Ідеї для сніданку та вечері" розповів про добавку, яка зробить мариновані та солоні огірки надзвичайно хрусткими, передають Патріоти України.
«Хитрість наших бабусь: вони додавали цей інгредієнт при засолюванні огірків. Ця добавка зробить мариновані та солоні огірочки надзвичайно хрусткими, а ще вбереже банки від мікробів. У виборі спецій для закрутки огірків господині зазвичай дотримуються класичного набору: парасольки кропу, зубчики часнику, листя смородини і вишні. Але є один рідкісний інгредієнт, про який знають далеко не всі. Тим часом він робить огірки більш щільними і зводить до мінімуму ризик бродіння. І ця добавка — дубовий лист. Два-три листочки на банку — і огірочки виявляться під захистом дубильних речовин. Навіть за кілька місяців вони залишаться хрусткими і „бадьорими“», — йдеться у повідомленні Telegram-каналу.
Зазначимо, що листя треба збирати з дерева, що росте подалі від доріг та підприємств. Краще використовувати молоденькі листочки з кінців пагонів. Перед засолюванням або маринуванням листочки треба добре помити та обдати окропом.
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...