Значення має навіть посуд, який ви обираєте для тушкування. Досвідчені кулінари рекомендують вибирати широку сковороду. Перш за все, слід викласти капусту та попередньо обсмажити її, передають Патріоти України.
Починати приготування цієї страви треба відразу з великого вогню. Через 5 хвилин, коли страва розійдеться, його можна зменшити. Одразу після цього можна вже додавати воду для тушкування.
Капуста — це продукт, який потребує міксування з іншими овочами. Саме вони доповнюють її смак та розкривають його з найкращої сторони. Щодо цих інших овочів, то у жодному випадку не кладіть їх сирими до тушкування. Достатньо трохи їх окремо обсмажити, а вже потім поєднувати з капустою, — і вони зможуть найкраще розкрити свій аромат. Зокрема кулінари знають, що з капустою добре смакують морква, цибуля, помідори та солодкий перець.
Якщо плануєте готувати капусту з м’ясом, радимо звернути увагу не на сирий продукт, а на копченості. Вони ідеально доповнять пісну капусту. Достатньо буде додати кілька різних видів готового копченого м’яса приблизно за 10 хвилин до завершення приготування страви — і результат точно буде фантастичним.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...