Секрети неймовірно смачної тушкованої капусти - деталі, про які мало хто пам’ятає

Значення має навіть посуд, який ви обираєте для тушкування. Досвідчені кулінари рекомендують вибирати широку сковороду. Перш за все, слід викласти капусту та попередньо обсмажити її, передають Патріоти України.

Починати приготування цієї страви треба відразу з великого вогню. Через 5 хвилин, коли страва розійдеться, його можна зменшити. Одразу після цього можна вже додавати воду для тушкування.

Капуста — це продукт, який потребує міксування з іншими овочами. Саме вони доповнюють її смак та розкривають його з найкращої сторони. Щодо цих інших овочів, то у жодному випадку не кладіть їх сирими до тушкування. Достатньо трохи їх окремо обсмажити, а вже потім поєднувати з капустою, — і вони зможуть найкраще розкрити свій аромат. Зокрема кулінари знають, що з капустою добре смакують морква, цибуля, помідори та солодкий перець.

Якщо плануєте готувати капусту з м’ясом, радимо звернути увагу не на сирий продукт, а на копченості. Вони ідеально доповнять пісну капусту. Достатньо буде додати кілька різних видів готового копченого м’яса приблизно за 10 хвилин до завершення приготування страви — і результат точно буде фантастичним.

Їсте це - і втрачаєте пам’ять! ТОП-5 продуктів, які шкодять роботі мозку

субота, 4 жовтень 2025, 13:05

Медики застерігають: деякі продукти харчування можуть негативно впливати на роботу мозку та спричиняти погіршення пам’яті. Часте вживання шкідливої їжі уповільнює когнітивні процеси, знижує концентрацію та підвищує ризик розвитку деменції у старшому ві...

Психологічний тест: Як ви тримаєте чашку - така і ваша особистість!

субота, 4 жовтень 2025, 12:12

Готові дізнатися про себе щось нове? Оберіть той спосіб, яким ви найчастіше тримаєте горнятко. Ваш вибір може розкрити риси характеру, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України. . 1. Тримаєте за ручку, другою рукою обіймаєте чашку...