Секрети неймовірно смачної тушкованої капусти - деталі, про які мало хто пам’ятає

Значення має навіть посуд, який ви обираєте для тушкування. Досвідчені кулінари рекомендують вибирати широку сковороду. Перш за все, слід викласти капусту та попередньо обсмажити її, передають Патріоти України.

Починати приготування цієї страви треба відразу з великого вогню. Через 5 хвилин, коли страва розійдеться, його можна зменшити. Одразу після цього можна вже додавати воду для тушкування.

Капуста — це продукт, який потребує міксування з іншими овочами. Саме вони доповнюють її смак та розкривають його з найкращої сторони. Щодо цих інших овочів, то у жодному випадку не кладіть їх сирими до тушкування. Достатньо трохи їх окремо обсмажити, а вже потім поєднувати з капустою, — і вони зможуть найкраще розкрити свій аромат. Зокрема кулінари знають, що з капустою добре смакують морква, цибуля, помідори та солодкий перець.

Якщо плануєте готувати капусту з м’ясом, радимо звернути увагу не на сирий продукт, а на копченості. Вони ідеально доповнять пісну капусту. Достатньо буде додати кілька різних видів готового копченого м’яса приблизно за 10 хвилин до завершення приготування страви — і результат точно буде фантастичним.

Це не каприз: Що насправді означає дивна поведінка кота

неділя, 27 липень 2025, 7:08

Коти здаються незалежними й самовпевненими тваринами, яких нічим не зворушиш. Але попри свій характер одинаків, вони чутливо реагують на зміни у середовищі й легко піддаються емоційним переживанням, передають Патріоти України. Якщо твій улюбленець рапт...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених. Хто порушує заборони, хай боїться пожежи

неділя, 27 липень 2025, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...