Секрети неймовірно смачної тушкованої капусти - деталі, про які мало хто пам’ятає

Значення має навіть посуд, який ви обираєте для тушкування. Досвідчені кулінари рекомендують вибирати широку сковороду. Перш за все, слід викласти капусту та попередньо обсмажити її, передають Патріоти України.

Починати приготування цієї страви треба відразу з великого вогню. Через 5 хвилин, коли страва розійдеться, його можна зменшити. Одразу після цього можна вже додавати воду для тушкування.

Капуста — це продукт, який потребує міксування з іншими овочами. Саме вони доповнюють її смак та розкривають його з найкращої сторони. Щодо цих інших овочів, то у жодному випадку не кладіть їх сирими до тушкування. Достатньо трохи їх окремо обсмажити, а вже потім поєднувати з капустою, — і вони зможуть найкраще розкрити свій аромат. Зокрема кулінари знають, що з капустою добре смакують морква, цибуля, помідори та солодкий перець.

Якщо плануєте готувати капусту з м’ясом, радимо звернути увагу не на сирий продукт, а на копченості. Вони ідеально доповнять пісну капусту. Достатньо буде додати кілька різних видів готового копченого м’яса приблизно за 10 хвилин до завершення приготування страви — і результат точно буде фантастичним.

Перевірте себе! Названо симптом, який говорить про те, що вам більше не можна пити каву

понеділок, 19 травень 2025, 12:25

Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...

Водіям на замітку! Що тепер потрібно мати в авто, щоб уникнути штрафу, арешту та позбавлення прав

понеділок, 19 травень 2025, 9:44

Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...