Секрети нумерології: Дізнайтеся своє життєве призначення за датою народження

Що таке нумерологія і з чим її їдять? Звичайно, це вчення займається числами. А точніше - їх впливом на людину та здатністю керувати ним. Це не наука, адже підтвердження і визнання за довгі тисячоліття нумерологія так і не дочекалася, передають Патріоти України

Але прихильників цієї філософії дуже багато, нумерологія за датою народження не втрачає популярності. Також існує безліч відгалужень і течій: ведичне, піфагорійське і т.д. Все вчення зосереджено навколо 9 цифр. А варіацій і трактувань незліченна безліч.

Згідно нумерології кожна людина має багато життів, і кожне попереднє залишає відбиток на подальше. Будь-які нечесні вчинки, скарги, борги доведеться відпрацьовувати і спокутувати.

Зараз слово "призначення" ототожнюють з професією, з улюбленою справою або роботою. Нумерологія призначення не про це. Вона про мету появи на світі, про місію та сенс існування. Тільки дотримуючись свого шляху можна відчувати задоволення від життя і всього того, що відбувається.

Зрозуміти своє призначення за датою народження набагато складніше, ніж визначитися з професією. І тлумачити його можна абсолютно по-різному, це не точна наука. Не дарма кажуть, що на кожного філософа доводиться по окремій точці зору. Тому чіткої відповіді від нумерології чекати не варто, але визначити напрямок вона допомагає. Відкрити в собі приховані таланти, визначитися з місією можна використовуючи нумерологію дати народження.

Як порахувати

Щоб визначити свою цифру, необхідно всі дати звести до простого числа. Наприклад, якщо день народження 15 числа, то 1 + 5 = 6, отже, цю дату буде відповідати цифра 6. Якщо 28, то сумою буде 10, а значить, цифра 1. Також слід вчинити з місяцем і роком народження, спростивши їх до однієї цифри. І потім всі три цифри знову спростити до однієї. Якщо раптом після спрощення вийшла сума 11 або 22, то далі їх спрощувати не потрібно. Тоді 11 або 22 і буде тим самим числом призначення, їх ще називають "майстер-числа".

Наприклад, якщо людина народилася 15.06.1994 року.

1 + 5 = 6

0 + 6 = 6

1 + 9 + 9 + 4 = 22; 2 + 2 = 4

6 + 6 + 4 = 14

1 + 4 = 5

Число життєвого призначення ー 5.

Після визначення цифри залишається лише дізнатися її значення згідно нумерології за датою народження. Важливо пам'ятати, що кожна людина вміщує в собі якості всіх цифр, і тільки від нього залежить, які з них він збирається більше розвивати в собі. Щоб дізнатися про себе більше не обов'язково шукати цікаві теми в старовинних талмудах, досить скористатися інформацією про нумерологію онлайн.

Число призначення за датою народження

1 ー Лідер

Ця цифра відповідає людям з яскраво окресленою індивідуальністю, командирам по натурі, діючим згідно з особистими ідеям. Власники числа призначення 1 зосереджені, мають організаторські здібності, хороші керівники, які мають волю і силу духу. Також вони мають творчу жилку, відмінне почуття гумору та здатні нестандартно мислити. Розум, широта кругозору, нестандартний підхід до завдань допомагають цим людям досягати вершин і ніколи не нудьгувати. Проте, є деякі підводні камені, на які потрібно звертати увагу. Наприклад, до вибору друзів потрібно ставитися максимально обережно, адже зайва чутливість до оточення і до думки з боку може нашкодити. Також з такими якостями, як егоїзм, самозамилування і самовпевненість важливо боротися, бо безконтрольне процвітання цієї сторони характеру зменшує шанси на гармонійне життя в соціумі. Представники цієї цифри призначення часто надмірно печуться про власну вигоду і грають роль всезнайок. Над цим треба працювати в якості плати за розум, залізну хватку, творчий потенціал і природну харизму.

Власники одиниці як числа призначення мають можливість реалізовувати себе в високо інтелектуальних сферах. Їх чекає успіх в якості засновників і керівників великих проектів, управлінні державою, приватному бізнесі та багатьох творчих професіях.

2 ー Порадник

Люди з числом призначення 2 знають толк в компромісах, вміють мирно вирішити будь-який спір і вийти сухими з води. Їх здатність давати оцінку ситуації, примиряти, шукати виходи і можливості захоплює та робить їх кращими миротворцями, адвокатами, посередниками. Є небезпека почати догоджати всім і тим самим занапастити свій авторитет, тому рекомендується ретельно оцінювати людей і не переступати межу жалісливості.

3 ー Щасливчик

Самі життєлюбні та оптимістичні натури, що володіють легкою вдачею, дотепністю та природньою привабливістю. Це творчі люди, емоційні, які вміють дар красномовства. Представникам трійки легко заводити знайомства і просуватися по кар'єрних сходах. Підійдуть сфери, пов'язані з мистецтвом, і забезпечений успіх всюди, де важливі почуття і уяву. Рекомендується обмежувати критичне сприйняття інших так само, як і не сприймати надто близько до серця критику на свою адресу. Для роботи підійдуть червоні, бурштинові кольори.

4 ー Практик

Представники даної цифри призначення максимально практичні, не здатні ризикувати й гранично серйозні. Вони впевнені в собі та практичні; знають, що і навіщо роблять, хто їм подобається, а хто ні. Дружелюбність і товариськість допомагають знайти багато друзів, а відповідальність і педантичність дають можливість вибірково до них ставитися. Стресові ситуації не лякають людей цього типу, а навпаки загартовують і дають можливість діяти нестандартно і ефективно. Цифра 4 допомагає стати успішним у багатьох галузях: організаційної діяльності, в будівельній, освітній чи науковій сфері. Підійде будь-яка робота, що має на увазі під собою стабільність і твердий грунт.

5 ー Авантюрист

Одна з найбільш волелюбних цифр. Характеризує різнобічних людей, що володіють невичерпним інтересом до життя і активною позицією. Таких часто звинувачують у вітряному ставленні до справ через прагнення змін та зміни настрою. Сміливості таким людям не позичати, і це допомагає займатися бізнесом і будь-якою іншою діяльністю. Є і зворотна сторона медалі, наприклад, занадто цинічний погляд на те, що відбувається. Але і альтруїзму представники даного числа призначення не позбавлені. Добре підходить робота з людьми, наприклад, сфера реклами, журналістики, торгівлі. Рекомендується надягати різні відтінки червоного під час роботи.

6 ー Наставник

Таких людей часто називають гуманістами за їх великодушність, справедливість і чуйність. З них виходять відмінні педагоги й няні. В юності схильні до розчарувань, прагнення опікувати інших не завжди зустрічається привітно. Але в зрілому віці турбота і мудрість викликає захоплення, і якості наставника будуть оцінені гідно. Люди з цифрою призначення 6 ー відмінні сім'янини, професіонали в роботі та чуйні, добрі натури.

7 ー Дослідник

Ці люди шукають істину в усьому, для них важливо докопатися до самих глибинних таємниць, дізнатися всі секрети та відповіді на питання. Розуміння, що найскладніші речі насправді ー найпростіші приходить лише з віком. А до цього часу не уникнути розчарувань, зокрема на особистому фронті. У професійному плані допитливість розуму будуть перевагою, аналітичні здібності дозволять досягти успіху в бізнесі, науці, історії, медицині. Під час роботи радять носити пурпурні та цегляні відтінки.

8 ー Підприємець

З раннього дитинства представники цієї цифри призначення прагнуть до самостійності та незалежності. Вони люблять одноосібно приймати рішення і нести за них відповідальність, а допомогу не приймають, тому що не хочуть втрачати можливість управляти всім поодинці. Також і в сімейних відносинах рівних прав з такими людьми домогтися вкрай складно, вони завжди будуть прагнути до контролю над усіма процесами. Всі види роботи, що вимагають серйозної організації, легко підвладні вісімкам. Ці люди вміють вирішувати найважчі проблеми і надихати своїм прикладом інших. Для роботи підійдуть молочні та світло-жовті кольори одягу.

9 ー Мандрівник

Природна доброта, співчуття і піднесена свідомість характеризують представників цього типу. Вони часто стають представниками духовенства або мистецтва. Ідеалісти та романтики, здатні з чого завгодно зробити красу. На жаль, боязкість і слабкість характеру також слідом по п'ятах мандрівників. Важливо довіряти своєму внутрішньому чуттю і бути трохи впевненіше в собі, тоді в будь-якому починанні обов'язково чекає успіх. Під час роботи рекомендується носити одяг пастельних відтінків.

11 ー Месія

Дана цифра є посиленою версією двійки. Такі люди мають величезний запас енергії та натхнення. Потенціал їх зазвичай набагато більше, ніж здається на перший погляд. Але разом з подарунком у вигляді невичерпної інтуїції та енергії, доля дає труднощі: емоційну нестійкість, зайву самокритичність. Завищені до себе очікування часто обертаються розчаруванням, а невпевненість може перерости в депресивний стан. Людям з числом призначення 11 необхідно дбайливо ставитися до своєї нервової системи, сприйнятливої та чутливої. Проте, щойно людина знаходить своє місце в житті, емоційні гойдалки вщухають, а страждання й метання припиняються.

22 ー Великий Архітектор

Наймогутніше число призначення. Народжені під цією цифрою або стають великими, або ж тонуть у вирі невігластва. В характері цих людей з'єднані найпротилежніші якості, та якими з них користуватися ー тільки їх вибір. Вони вміють підсумуйте три елементи, завдяки яким можна реалізувати що завгодно: люди, ідеї та ресурси. Вірні партнери, добрі порадники, креативні діячі, іноді намагаються маніпулювати оточуючими й не можуть впоратися з величезними амбіціями. Тим не менш, вони роблять воістину грандіозні речі.

Нумерологія за датою народження дає можливість глибинних знань самого себе, бажань власної душі. Трактувати можна як завгодно, головне ー відчувати себе цільною людиною, для якого притаманна кожна з ролей в тій чи іншій мірі.

Хтось ходить до психолога, хтось проходить всілякі тести в інтернеті, щоб пізнати себе, а комусь все це чуже: він просто визначає вектор розвитку та витрачає сили тільки на рух вперед. У будь-якому випадку дізнатися про своє число долі згідно нумерології дати народження дуже цікаво і розширює межі інтелекту.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...