
Ми розповідали, що у картопляне пюре додають турецькі кухарі, щоб смак був дивовижним. Тепер ділимось традиційним способом приготування, який, однак, невідомий широкому загалу, передають Патріоти України.
Є чимало компонентів, які покращують смак картопляного пюре. Але разом із ProstoWay ділимося новим варіантом, що може вас здивувати. Спробуйте — і ви здивуєтесь, що це так смачно.
Заливайте картоплю лише окропом. Солити воду слід одразу. За бажанням у воду можна додати лавровий лист та чорний перець горошком.
Після варіння обов’язково зливаємо всю рідину, щоб картоплинки були сухі. Товчемо, але не використовуємо блендер, оскільки він може перетворити смачну страву у неприємний клейстер.
Паралельно з приготуванням картоплі слід на малому вогні підігріти молоко, додати на 0,5 літра 1/4 ч.л. мускатного горіха. Його пряний аромат чудово доповнить гармонійно молочний присмак картоплі.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...