
Ми розповідали, що у картопляне пюре додають турецькі кухарі, щоб смак був дивовижним. Тепер ділимось традиційним способом приготування, який, однак, невідомий широкому загалу, передають Патріоти України.
Є чимало компонентів, які покращують смак картопляного пюре. Але разом із ProstoWay ділимося новим варіантом, що може вас здивувати. Спробуйте — і ви здивуєтесь, що це так смачно.
Заливайте картоплю лише окропом. Солити воду слід одразу. За бажанням у воду можна додати лавровий лист та чорний перець горошком.
Після варіння обов’язково зливаємо всю рідину, щоб картоплинки були сухі. Товчемо, але не використовуємо блендер, оскільки він може перетворити смачну страву у неприємний клейстер.
Паралельно з приготуванням картоплі слід на малому вогні підігріти молоко, додати на 0,5 літра 1/4 ч.л. мускатного горіха. Його пряний аромат чудово доповнить гармонійно молочний присмак картоплі.
Зі зниженням температури на вулиці ми все частіше замислюємося над тим, як зменшити рахунки за опалення. Перший крок - вимикати радіатори на ніч. І хоча загалом рекомендується нижча температура в спальні, охолодження всієї квартири не обов’язково корис...
Якщо ви зберігаєте молоко в дверцятах холодильника, це означає, що воно може швидше зіпсуватися. Адже коли ви відкриваєте їх, продукт потрапляє у зону перепаду температур, що впливає на його свіжість, передають Патріоти України. Натомість, вам слід "по...