Секрети великих врожаїв: Що городникам обов'язково потрібно зробити з томатами у липні

У липні городникам потрібно добре попрацювати, аби помідори дали гарний врожай. Це стосується не лише підживлення кущів. Автори каналу "Дача. Сад та город" назвали три обов'язкові справи в другому літньому місяці,, передають Патріоти України.

По-перше, пасинкування. На кущиках помідорів потрібно час від часу прибирати зайве листя і пасинки, аби рослина витрачала силу на плоди, а не на зелень. Потрібно видаляти всі нові пасинки і нижнє листя, а також пожовкле і масивне біля основи кисті з плодами.

По-друге, підгортати кущі. Це роблять для того, щоб рослини були міцними і могли витримати вагу плодів. Тому час від часу (у міру осідання грунту) нагрібайте на стебла 15−20 см землі.

По-третє, поливати томати та розпушувати грунт. Томати дуже люблять крапельний полив — навіть найпростіший, зроблений з пластикових пляшок. Якщо такої можливості нема, просто поливайте под корінь. Поливати радять 1−2 рази на тиждень, для одного куща потрібно 4−5 л води.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.