Шалена головоломка для геніїв! Помилку на зображенні вітальні помітять лише люди з високим IQ

Різноманітні головоломки - це чудовий спосіб потренувати свій мозок та розвинути навички спостереження. Проте з новою головоломкою не кожен може впоратися, адже помилку на зображенні зможуть помітити лише справжні інтелектуали, передають Патріоти України.

Як пише Mirror, cкладна головоломка пропонує читачам знайти помилку на малюнку, де зображено людину, яка дивиться телевізор. Якщо ви впораєтеся з нею за п’ять секунд або менше, у вас, ймовірно, вражаючий IQ.

Так, на малюнку зображено чоловіка, який відпочиває вдома на дивані, насолоджуючись чашкою гарячого чаю перед телевізором. На малюнку також зображено двох котів, які ходять по кімнаті. На перший погляд може здатися, що на картинці нічого незвичного немає, проте якщо ближче придивитись, то можна помітити різку помилку. Спробуйте знайти її.

Ви впоралися з цим завданням за п’ять секунд або менше? Якщо так, то заслужено поплескайте себе по плечу та не соромтеся трохи похвалитися перед своїми друзями.

Звичайно, як і в усіх інших речах, щоб стати розумником, потрібен час і зусилля, тому не засмучуйтесь, якщо вам знадобилося трохи більше часу. Якщо ви ще не впоралися з цим завданням, то поверніться та спробуйте ще раз.








Сподіваємось, ви вже знайшли помилку, яка полягає у тому, що журнальний столик має лише три ніжки. Якби це була реальна сцена, то стіл, без сумніву, перекинувся б.


Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...