Шалена смакота: Хрусткі деруни з сиром та часником. Покроковий рецепт

Для того, щоб влаштувати святкову вечерю з сім'єю, необхідно не так вже й багато - смачна домашня їжа та тепла атмосфера. І якщо ви вже пробували робити деруни з грибами, приготуйте на цей раз їх із сиром і часником, передають Патріоти України

Інгредієнти: картопля (8 шт.), цибуля (1 шт.), сир (100 г), часник (2 зубчики), пшеничне борошно (3 ст. л.), рослинна олія (50 мл), яйця (2 шт. ), сіль, мелений чорний перець.

Приготування:

Картоплю миємо під проточною водою, очищаємо від шкірки. Лук також промиваємо, чистимо від лушпиння. Тремо на дрібній терці картоплю і цибулю поперемінно, відразу змішуємо, щоб картопля не почорніла.

Сир також тремо на терці в окрему миску. Часник чистимо від лушпиння, пропускаємо через прес, змішуємо з сіллю, перцем та іншими спеціями за смаком. Змішуємо всі інгредієнти, якщо суміш рідка - додаємо трохи борошна.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо ложкою картопляну масу, формуючи акуратні коржі. Обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Можна трошки потримати із закритою кришкою. Викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва олія. Подаємо зі сметаною.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...