Для того, щоб влаштувати святкову вечерю з сім'єю, необхідно не так вже й багато - смачна домашня їжа та тепла атмосфера. І якщо ви вже пробували робити деруни з грибами, приготуйте на цей раз їх із сиром і часником, передають Патріоти України
Інгредієнти: картопля (8 шт.), цибуля (1 шт.), сир (100 г), часник (2 зубчики), пшеничне борошно (3 ст. л.), рослинна олія (50 мл), яйця (2 шт. ), сіль, мелений чорний перець.
Приготування:
Картоплю миємо під проточною водою, очищаємо від шкірки. Лук також промиваємо, чистимо від лушпиння. Тремо на дрібній терці картоплю і цибулю поперемінно, відразу змішуємо, щоб картопля не почорніла.
Сир також тремо на терці в окрему миску. Часник чистимо від лушпиння, пропускаємо через прес, змішуємо з сіллю, перцем та іншими спеціями за смаком. Змішуємо всі інгредієнти, якщо суміш рідка - додаємо трохи борошна.
Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо ложкою картопляну масу, формуючи акуратні коржі. Обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Можна трошки потримати із закритою кришкою. Викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва олія. Подаємо зі сметаною.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...