Для того, щоб влаштувати святкову вечерю з сім'єю, необхідно не так вже й багато - смачна домашня їжа та тепла атмосфера. І якщо ви вже пробували робити деруни з грибами, приготуйте на цей раз їх із сиром і часником, передають Патріоти України
Інгредієнти: картопля (8 шт.), цибуля (1 шт.), сир (100 г), часник (2 зубчики), пшеничне борошно (3 ст. л.), рослинна олія (50 мл), яйця (2 шт. ), сіль, мелений чорний перець.
Приготування:
Картоплю миємо під проточною водою, очищаємо від шкірки. Лук також промиваємо, чистимо від лушпиння. Тремо на дрібній терці картоплю і цибулю поперемінно, відразу змішуємо, щоб картопля не почорніла.
Сир також тремо на терці в окрему миску. Часник чистимо від лушпиння, пропускаємо через прес, змішуємо з сіллю, перцем та іншими спеціями за смаком. Змішуємо всі інгредієнти, якщо суміш рідка - додаємо трохи борошна.
Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо ложкою картопляну масу, формуючи акуратні коржі. Обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Можна трошки потримати із закритою кришкою. Викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва олія. Подаємо зі сметаною.
Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...
Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...