Обов'язково спробуйте приготувати баклажани за цим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Баклажани порізати кружечками або скибочками. Посолити, перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин, можна і надовше.
2. Обсмажити всі баклажани на невеликій кількості олії в 3-4 підходи до повної готовності.
3. На м'ясорубці перемолоти солодкий перець, часник і гострий перець. Часника і гострого перцю можна додати більше за смаком.
4. Залити соусом смажені баклажани, додати цукор, оцет, посолити за смаком. Можна їсти відразу, а можна дати час настоятися. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Сидіння унітазу - одне з найбільш використовуваних місць у домі, тому його чистота - важливий аспект гігієни. Жовті плями на сидінні можуть з’являтися з різних причин: від вапняного нальоту, залишків миючих засобів, слідів засмаги до сечі. Але хороша н...
Невдоволені емоційні потреби у дитинстві мають наслідки, що часто переслідують нас усе життя, передають Патріоти України. Ми дорікаємо собі за тривожність, низьку самооцінку, проблеми у стосунках, але рідко усвідомлюємо, що багато наших реакцій - це не...