Обов'язково спробуйте приготувати баклажани за цим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Баклажани порізати кружечками або скибочками. Посолити, перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин, можна і надовше.
2. Обсмажити всі баклажани на невеликій кількості олії в 3-4 підходи до повної готовності.
3. На м'ясорубці перемолоти солодкий перець, часник і гострий перець. Часника і гострого перцю можна додати більше за смаком.
4. Залити соусом смажені баклажани, додати цукор, оцет, посолити за смаком. Можна їсти відразу, а можна дати час настоятися. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...
7 червня за новим календарним стилем (20 червня - за старим) - день пам'яті Феодота Анкірського. У народі день прозвали Федот Урожайник. За старим календарним стилем цього дня відзначають третє обрітення глави Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього...