Обов'язково спробуйте приготувати баклажани за цим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Баклажани порізати кружечками або скибочками. Посолити, перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин, можна і надовше.
2. Обсмажити всі баклажани на невеликій кількості олії в 3-4 підходи до повної готовності.
3. На м'ясорубці перемолоти солодкий перець, часник і гострий перець. Часника і гострого перцю можна додати більше за смаком.
4. Залити соусом смажені баклажани, додати цукор, оцет, посолити за смаком. Можна їсти відразу, а можна дати час настоятися. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...