
Обов'язково спробуйте приготувати баклажани за цим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Баклажани порізати кружечками або скибочками. Посолити, перемішати і залишити мінімум на 30 хвилин, можна і надовше.
2. Обсмажити всі баклажани на невеликій кількості олії в 3-4 підходи до повної готовності.
3. На м'ясорубці перемолоти солодкий перець, часник і гострий перець. Часника і гострого перцю можна додати більше за смаком.
4. Залити соусом смажені баклажани, додати цукор, оцет, посолити за смаком. Можна їсти відразу, а можна дати час настоятися. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
У світі, де самопізнання стає дедалі важливішим, психологічні тести допомагають краще зрозуміти власні емоції, реакції та способи мислення. Подібні завдання не лише розважають, а й дають змогу побачити себе з іншого боку. Якщо ви готові до цього, дивіт...
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...