
Dutch baby (голландська крихта) - млинець, який запікається в духовці та під час випічки буквально "вибухає", передають Патріоти України.
Їх можна зробити солодкими або солоними. Солодкі традиційно поливають лимонним соком і посипають цукровою пудрою. Шалено смачне блюдо з доступних інгредієнтів. Млинець виходить дуже ніжним, з хрусткою скоринкою зовні. Спробуйте приготувати, і ви точно здивуйте свою родину!
Інгредієнти
Приготування
1. Тісто для млинчика робиться дуже швидко, тому відразу ж потрібно прогріти духовку разом з формою, в якій буде випікатися млинець, до 220 градусів. У мене форма товстостінна чавунна. Всі інгредієнти повинні обов'язково бути кімнатної температури.
2. Яйця змішати віночком з цукром, ванільним цукром, сіллю і борошном, щоб не було грудочок.
3. Влити молоко кімнатної температури (або трохи тепле), перемішати.
4. У розігріту форму покласти шматочок вершкового масла, змастити стінки й дно посуду. Вилити тісто для млинчика і поставити запікатися на 20 хвилин.
5. Готовий млинець відразу змастити вершковим маслом, полити соком лимона і посипати цукровою пудрою. Подавати гарячим.
Дуже смачно! Приємного апетиту!
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...