Dutch baby (голландська крихта) - млинець, який запікається в духовці та під час випічки буквально "вибухає", передають Патріоти України.
Їх можна зробити солодкими або солоними. Солодкі традиційно поливають лимонним соком і посипають цукровою пудрою. Шалено смачне блюдо з доступних інгредієнтів. Млинець виходить дуже ніжним, з хрусткою скоринкою зовні. Спробуйте приготувати, і ви точно здивуйте свою родину!
Інгредієнти
Приготування
1. Тісто для млинчика робиться дуже швидко, тому відразу ж потрібно прогріти духовку разом з формою, в якій буде випікатися млинець, до 220 градусів. У мене форма товстостінна чавунна. Всі інгредієнти повинні обов'язково бути кімнатної температури.
2. Яйця змішати віночком з цукром, ванільним цукром, сіллю і борошном, щоб не було грудочок.
3. Влити молоко кімнатної температури (або трохи тепле), перемішати.
4. У розігріту форму покласти шматочок вершкового масла, змастити стінки й дно посуду. Вилити тісто для млинчика і поставити запікатися на 20 хвилин.
5. Готовий млинець відразу змастити вершковим маслом, полити соком лимона і посипати цукровою пудрою. Подавати гарячим.
Дуже смачно! Приємного апетиту!
Кава – це не просто напій, а й маленький ритуал, з якого для багатьох починається день, передають Патріоти України. Проте приготування вдома часто не приносить очікуваного результату: напій виходить надто гірким, слабким або позбавленим характерного ар...
Нові дані шокують: аспартам, сахарин, ацесульфам калію, еритритол, ксиліт і сорбіт, які містяться у мільйонах дієтичних продуктів, можуть прискорювати старіння мозку, Патріоти України. Дослідження показало, що люди, які споживали ці підсолоджувачі регу...