Гриби запікаються в соєвому соусі зі спеціями і виходять приголомшливими: покриваються коричневою скоринкою, грибний смак з'єднується з спеціями - результат перевершує всі очікування! Настільки просто і так смачно! З серії найпростіші рецепти, передають Патріоти України.
Страва виходить дуже соковитою і ароматною. Можна подавати на стіл в якості легкої закуски, гарніру або основної страви. Всього 15 хвилин і можна насолоджуватися смакотою, яка подобається абсолютно всім. Багато, куштуючи страву, навіть не уявляють, що приготування легке і просте.
Інгредієнти
Приготування
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...