Що може бути краще, ніж пишна і ароматна шарлотка до чаю? Цей знаменитий яблучний пиріг пекли нам наші мами та бабусі, а ми, звичайно ж, наминали за обидві щоки. Чому б не поринути у світ дитячих спогадів і не поностальгувати за сімейною вечерею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Розтопити вершкове масло в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Дати йому трохи охолонути. Яйця розбити в глибоку ємність і збити міксером в круту піну, поступово підсипаючи цукор.
Продовжуючи збивати, тонкою цівкою ввести в яєчну піну вершкове масло. Потім всипати просіяне борошно і акуратно перемішати ложкою, роблячи рухи знизу-вгору.
Яблука вимити, просушити серветками. Очистити від шкірки і насіннєвих коробочок. Нарізати тонкими пластинками. Скласти в миску, присипати борошном або крохмалем, перемішати.
Форму для випічки змастити маслом, посипати сухарями. На дно вилити половину тіста, розподілити яблука і полити рештою тестом. Випікайте шарлотку в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці близько 40-50 хвилин. Приємного апетиту!
Незалежно від того, електричний чи звичайний чайник, на стінках з часом почне утворюватися накип — головна причина — жорстка вода. На жаль, вапняний наліт псує смак кави та чаю, тому його варто регулярно видаляти, наприклад, раз на місяць, пише сайт po...
Видання Express розповіло про один з головних косметичних промахів, який робить зовнішність старшою на вигляд, акцентуючи на зморшках, передають Патріоти України. Неправильна текстура помади може зробити губи візуально тоншими та підкреслити вікові змі...