Шашлик із курячих сердець - смачно так, що язик можна проковтнути

Шашлик, приготований з курячих сердець, ні краплі не гірший від того, для якого використовувалася свинина або баранина, передають Патріоти України.

Найважливіше у приготуванні цієї страви – підібрати правильний маринад.

Подробиці

Якщо ви хочете, щоб сердечки вийшли надзвичайно смачними та ніжними, спробуйте використати для цього рецепт на основі томатної пасти.

Отже, вам знадобиться:

  • 1 столова ложка томатної пасти;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 1 чайна ложка столової гірчиці;
  • паприка, чорний перець та сіль – за смаком.

Всі інгредієнти слід з’єднати у відповідній для цього ємності та ретельно перемішати.

До маринаду можна додати й інші улюблені спеції – від цього страва стане смачнішою.

Замаринуйте курячі серця на 2-3 години, а потім можете приступати до приготування.

Найсмачніше шашлик вийде, звичайно ж, на вугіллі, але навіть якщо такої можливості немає – засмучуватися не варто. Натомість його можна підсмажити в духовці або грилі.

Джерело: ПростоВей

Все просто! Чим відчистити сковорідки від старого нагару до блиску всього за 2 хвилини

субота, 22 листопад 2025, 18:45

Сковороди - незамінний кухонний посуд на кухні, який може дуже довго прослужити, якщо його правильно зберігати й експлуатувати. Але, ще дуже важливо знати, як правильно і чим мити сковороди, а чим не можна.Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами ...

Як довго можна тримати м’ясо в морозилці - більшість робить цю фатальну помилку

субота, 22 листопад 2025, 18:15

Чи знаєте ви, що неправильне заморожування м’яса може не лише зіпсувати його смак, а й завдати шкоди здоров’ю? Багато людей допускають одну поширену помилку - тримають м’ясо в морозилці занадто довго, навіть не підозрюючи про наслідки, передають Патріо...