Шашлик, приготований з курячих сердець, ні краплі не гірший від того, для якого використовувалася свинина або баранина, передають Патріоти України.
Найважливіше у приготуванні цієї страви – підібрати правильний маринад.
Якщо ви хочете, щоб сердечки вийшли надзвичайно смачними та ніжними, спробуйте використати для цього рецепт на основі томатної пасти.
Отже, вам знадобиться:
Всі інгредієнти слід з’єднати у відповідній для цього ємності та ретельно перемішати.
До маринаду можна додати й інші улюблені спеції – від цього страва стане смачнішою.
Замаринуйте курячі серця на 2-3 години, а потім можете приступати до приготування.
Найсмачніше шашлик вийде, звичайно ж, на вугіллі, але навіть якщо такої можливості немає – засмучуватися не варто. Натомість його можна підсмажити в духовці або грилі.
Перед тим, як почати пророщувати насіння, важливо переконатися, що воно придатне для посадки та має високу схожість. Якісне насіння — це запорука багатого урожаю, і кожен досвідчений городник знає, що правильний вибір насіннєвого матеріалу значно вплив...
Досвідчені господині знають, що іноді під час прання варто додавати до білизни оцет, сіль чи інші компоненти, передають Патріоти України. В той же час не кожній господині відомо, що вчені з Good Housekeeping Institute радять додавати до прання таку нез...