Шашлик із курячих сердець - смачно так, що язик можна проковтнути

Шашлик, приготований з курячих сердець, ні краплі не гірший від того, для якого використовувалася свинина або баранина, передають Патріоти України.

Найважливіше у приготуванні цієї страви – підібрати правильний маринад.

Подробиці

Якщо ви хочете, щоб сердечки вийшли надзвичайно смачними та ніжними, спробуйте використати для цього рецепт на основі томатної пасти.

Отже, вам знадобиться:

  • 1 столова ложка томатної пасти;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 1 чайна ложка столової гірчиці;
  • паприка, чорний перець та сіль – за смаком.

Всі інгредієнти слід з’єднати у відповідній для цього ємності та ретельно перемішати.

До маринаду можна додати й інші улюблені спеції – від цього страва стане смачнішою.

Замаринуйте курячі серця на 2-3 години, а потім можете приступати до приготування.

Найсмачніше шашлик вийде, звичайно ж, на вугіллі, але навіть якщо такої можливості немає – засмучуватися не варто. Натомість його можна підсмажити в духовці або грилі.

Джерело: ПростоВей

Шашлик із курячих сердець - смачно так, що язик можна проковтнути

субота, 24 серпень 2024, 21:09

Шашлик, приготований з курячих сердець, ні краплі не гірший від того, для якого використовувалася свинина або баранина, передають Патріоти України. Найважливіше у приготуванні цієї страви – підібрати правильний маринад. Якщо ви хочете, щоб сердечки вий...

Ви будете здивовані! Що буде з організмом, якщо кожного дня їсти ківі

субота, 24 серпень 2024, 19:00

Ківі - це не лише яскравий та смачний фрукт, це надзвичайно корисний продукт для нашого здоровʼя. На сторінці Healthy To Me розповіли, як вплине на наш організм щоденне вживання ківі, передають Патріоти України. Ківі — чудове джерело вітаміну С. Він, з...