Шашлик із курячих сердець - смачно так, що язик можна проковтнути

Шашлик, приготований з курячих сердець, ні краплі не гірший від того, для якого використовувалася свинина або баранина, передають Патріоти України.

Найважливіше у приготуванні цієї страви – підібрати правильний маринад.

Подробиці

Якщо ви хочете, щоб сердечки вийшли надзвичайно смачними та ніжними, спробуйте використати для цього рецепт на основі томатної пасти.

Отже, вам знадобиться:

  • 1 столова ложка томатної пасти;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 1 чайна ложка столової гірчиці;
  • паприка, чорний перець та сіль – за смаком.

Всі інгредієнти слід з’єднати у відповідній для цього ємності та ретельно перемішати.

До маринаду можна додати й інші улюблені спеції – від цього страва стане смачнішою.

Замаринуйте курячі серця на 2-3 години, а потім можете приступати до приготування.

Найсмачніше шашлик вийде, звичайно ж, на вугіллі, але навіть якщо такої можливості немає – засмучуватися не варто. Натомість його можна підсмажити в духовці або грилі.

Джерело: ПростоВей

Не просто так: Чому люди розмовляють уві сні - вчені знайшли пояснення

четвер, 14 серпень 2025, 23:25

Під час сну вночі люди можуть поводитись дуже незвичним чином. Сміятись, щось белькотіти і навіть цілком чітко щось говорити, передають Патріоти України. Це явище в науці має назву сомнілоквія, і воно вважається досить поширеним у людській популяції. Я...

Ваш кишечник працюватиме краще, якщо виключити ці три продукти. Результат вас здивує!

четвер, 14 серпень 2025, 19:09

Кишечник - другий мозок нашого організму, що відповідає не лише за травлення, а й за імунітет. Щоб підтримувати його здоров’я, варто звернути увагу на харчування і виключити те, що йому шкодить найбільше, передають Патріоти України. Три вороги кишечник...