Для багатьох стане новиною, що шашлик не можна маринувати в оцті, кефірі та майонезі. Стало відомо, чому це погана ідея, передають Патріоти України.
З приходом тепла все частіше люди стали виходити зі своїх теплих будинків, щоб поніжитися у дворі та посмажити шашлик. Хто ж відмовиться від добре просмаженого шматка м'яса з ароматом димка. Ах, аж потекли слинки. Але улюблена весняна і літня страва може перетворитися в отруту, якщо її неправильно приготувати.
За словами досвідчених кулінарів, оцет, майонез і кефір здатні зробити з ніжного м'яса, щось тягуче і не пережовуване, та ще й отруйне для організму.
Дружба робить життя яскравішим і ціннішим. Але іноді ми стикаємося з людьми, які користуються нашою щирістю і приховано діють у власних інтересах. Важливо помітити сигнали ще на ранньому етапі, щоб не витрачати сили на токсичні відносини, передають Пат...
Хочете трохи розважитися і дізнатися щось нове про себе? Пройдіть цей простий психологічний тест: оберіть символ, який найбільше привертає вашу увагу. Кожен символ відображає те, як вас сприймають інші люди, передають Патріоти України. Сонце Ви уникає...