Для багатьох стане новиною, що шашлик не можна маринувати в оцті, кефірі та майонезі. Стало відомо, чому це погана ідея, передають Патріоти України.
З приходом тепла все частіше люди стали виходити зі своїх теплих будинків, щоб поніжитися у дворі та посмажити шашлик. Хто ж відмовиться від добре просмаженого шматка м'яса з ароматом димка. Ах, аж потекли слинки. Але улюблена весняна і літня страва може перетворитися в отруту, якщо її неправильно приготувати.
За словами досвідчених кулінарів, оцет, майонез і кефір здатні зробити з ніжного м'яса, щось тягуче і не пережовуване, та ще й отруйне для організму.
Дубай давно став символом розкоші, небачених торгових центрів та пляжів із білосніжним піском. Щороку сюди приїжджають мільйони туристів з Британії, а тисячі навіть вирішують переїхати назавжди, передають Патріоти України. Але останнім часом у соцмереж...
Недостатність сну пов’язана з багатьма ризиками: серцево-судинні захворювання, інсульт, порушення обміну речовин та гормонального балансу. Але в який час найкраще лягати спати, щоб бути здоровим і жити довше? Експерти довго вивчали це питання і виявили...