Для багатьох стане новиною, що шашлик не можна маринувати в оцті, кефірі та майонезі. Стало відомо, чому це погана ідея, передають Патріоти України.
З приходом тепла все частіше люди стали виходити зі своїх теплих будинків, щоб поніжитися у дворі та посмажити шашлик. Хто ж відмовиться від добре просмаженого шматка м'яса з ароматом димка. Ах, аж потекли слинки. Але улюблена весняна і літня страва може перетворитися в отруту, якщо її неправильно приготувати.
За словами досвідчених кулінарів, оцет, майонез і кефір здатні зробити з ніжного м'яса, щось тягуче і не пережовуване, та ще й отруйне для організму.
Слабкий сигнал Wi-Fi - одна з найпоширеніших проблем у сучасних домівках. Ви дивитеся фільм або працюєте онлайн, а інтернет раптом гальмує? Часто це пов’язано не з тарифом або провайдером, а з розташуванням роутера і предметами поруч із ним, передають ...
Якщо ви не любите використовувати хімічні репеленти від комах, експерт з прибирання запропонував простий та ефективний метод – покласти одну траву в шафу, щоб відлякати міль, передають Патріоти України. Основні моменти: