Шашлик з'їдять за секунду! Секретний рецепт соковитого і ароматного м'яса - і соус ніякий не потрібен

Навесні завжди хочеться вибратися на природу та побалувати себе і близьких смачним шашликом. Щоб рецепт вашого соковитого м'ясо просили все, готуйте шашлик тільки так, передають Патріоти України.

Дивовижний рецепт шашлику на молоці, який стане родзинкою вашого відпочинку.М'ясо для шашлику бажано вибирати свинину або телятину. Також до шашлику радимо замаринувати овочі в сметані.

Соковитий шашлик на молоці - рецепт

Вам потрібно:

  • М'ясо для шашлику - 1,5-2 кг
  • Молоко - 1 л
  • Цибуля - 2 шт
  • Сіль, спеції - за смаком

М'ясо помити, обсушити, видалити прожилки.

Порізати свинину на шашлик невеликими шматочками.

Перекладіть м'ясо у велику миску.

Шашлик посолити, поперчити та додати улюблені спеції.

Залити молоком м'ясо, накрити харчовою плівкою і відправити маринуватися в холодильник на 3-4 години.

Смажити шашлик до золотистої та хрусткої скоринки.

Кращий рецепт шашлику

Вам потрібно:

  • Свинина ошийок - до 2 кг
  • Сметана 20% - 1 стакан
  • Легкий майонез і гірчиця - 50 гр
  • Часник
  • Петрушка, кріп
  • Цибуля
  • Сіль, спеції

Майонез, гірчицю та сметану змішати та посолити.

М'ясо помити, порізати шматочками та перекласти в каструлю.

Залити соусом м'ясо на шашлик, посолити та додати спеції.

Часник почистити та подрібнити. Додати до м'яса.

Порізати цибулю, кріп та петрушку, відправити до шашлику і добре його перемішати, щоб м'ясо на шашлик замаринувалося.

Маринувати м'ясо на шашлик за таким рецептом 2 години. Після можна смажити.

Шашлик виходить дуже соковитим, і ніякого соусу готувати не потрібно.

Цей лайфхак виручить: Що робити, якщо улюблені джинси сіли після прання

четвер, 21 листопад 2024, 22:10

Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...