Ще думаєте, чим здивувати близьких? Змішуєте рис з гречкою - і смачна та дуже красива вечеря готова

Ці соковиті і апетитні їжачки без м'яса настільки смачні, що навіть не віриться, що вони приготовлені з найпростіших і доступних продуктів. Просто змішайте рис з гречкою, щоб приготувати цю смачну вечерю для всієї родини, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Рис — 1 склянка;
  • Крупа гречана — 2 склянки;
  • Морква — 1 шт;
  • Цибуля ріпчаста — 1-2 шт;
  • Крохмаль — 3 ст. л.;
  • Сіль і чорний перець;
  • Томатна паста — 3 ст. л.;
  • Олія рослинна;
  • Вода;
  • Зелень.

Приготування:

Рис і гречку окремо відварити до готовності, можна навіть злегка розварити.

Поки варяться крупи, на рослинній олії пасерувати моркву з цибулею.

Додати томатну пасту, трохи води, солі і спецій, тушкувати на середньому вогні близько 5-7 хвилин.

Коли крупи приготуються, зняти їх з вогню. Гречку перебити блендером, додати спеції, сіль, нарізану зелень і крохмаль.

Додати до суміші рис, все перемішати до однорідності.

У форму налити трохи томатного соусу. З круп сформувати їжачки. Залити томатним соусом і відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на пів години.

Апетитні запечені їжачки під ароматним томатним соусом на вечерю готові.

Смачного!

Детальніше про те, як зробити "їжачки" з гречки і рису, дивіться у відео нижче:

Перемогти народ неможливо. Про уроки афганської війни для України

неділя, 16 травень 2021, 22:01

Трильйон доларів – саме стільки коштів витратили американці на афганську кампанію. Намагаючись упокорити Афганістан, спіткнулися й Сполучені Штати, й Радянський Союз. Своєю чергою, путінська Росія досі намагається розділяти афганців по різних сферах вплив

Дуже смачно! Ледачі хачапурі за 10 хвилин - виходить незвичайно і ситно

неділя, 16 травень 2021, 17:28

Сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом ледачих хачапурі. Краще готувати їх на сніданок, оскільки смачно, ситно, швидко і просто, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. 1. У миску вливаємо теплий кефір, додаємо яйце, солимо і перч...