Ці соковиті і апетитні їжачки без м'яса настільки смачні, що навіть не віриться, що вони приготовлені з найпростіших і доступних продуктів. Просто змішайте рис з гречкою, щоб приготувати цю смачну вечерю для всієї родини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Рис і гречку окремо відварити до готовності, можна навіть злегка розварити.
Поки варяться крупи, на рослинній олії пасерувати моркву з цибулею.
Додати томатну пасту, трохи води, солі і спецій, тушкувати на середньому вогні близько 5-7 хвилин.
Коли крупи приготуються, зняти їх з вогню. Гречку перебити блендером, додати спеції, сіль, нарізану зелень і крохмаль.
Додати до суміші рис, все перемішати до однорідності.
У форму налити трохи томатного соусу. З круп сформувати їжачки. Залити томатним соусом і відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на пів години.
Апетитні запечені їжачки під ароматним томатним соусом на вечерю готові.
Смачного!
Детальніше про те, як зробити "їжачки" з гречки і рису, дивіться у відео нижче:
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...