Ці соковиті і апетитні їжачки без м'яса настільки смачні, що навіть не віриться, що вони приготовлені з найпростіших і доступних продуктів. Просто змішайте рис з гречкою, щоб приготувати цю смачну вечерю для всієї родини, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Рис і гречку окремо відварити до готовності, можна навіть злегка розварити.
Поки варяться крупи, на рослинній олії пасерувати моркву з цибулею.
Додати томатну пасту, трохи води, солі і спецій, тушкувати на середньому вогні близько 5-7 хвилин.
Коли крупи приготуються, зняти їх з вогню. Гречку перебити блендером, додати спеції, сіль, нарізану зелень і крохмаль.
Додати до суміші рис, все перемішати до однорідності.
У форму налити трохи томатного соусу. З круп сформувати їжачки. Залити томатним соусом і відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на пів години.
Апетитні запечені їжачки під ароматним томатним соусом на вечерю готові.
Смачного!
Детальніше про те, як зробити "їжачки" з гречки і рису, дивіться у відео нижче:
Чи знаєте ви, що ваша постільна білизна може містити до кількох мільйонів мікроскопічних мешканців? Пилові кліщі - одні з них. Для них волога, тепло та відмерла шкіра - ідеальні умови для життя. Тепер подумайте, як часто ви перете свою постільну білизн...
Ось підбірка речей, які, за народними віруваннями та езотеричними уявленнями, можуть “тягнути” біди в дім, передають Патріоти України.