Зараз ми вам розкажемо одну кулінарну цікавинку. Якщо заморозити кефір, то після розморожування можна отримати сирну масу. Вона буде нагадувати вершковий сир. Якщо ви хочете провести подібний експеримент, тоді читайте далі деталі цього процесу, передають Патріоти України.
Заморожувати кефір можна в пакеті або в іншому упакуванні. Це не є принципіальним питанням. В морозилку його відправляють мінімум на добу.
На наступному етапі потрібно розморозити. Роблять це при кімнатній температурі. Можна просто залишити на ніч на кухні.
Після розморожування перекладіть заготовку в друшляк. Не забудьте покласти кілька шарів марлі. Сироватку не виливайте, яка назбирається. Її можна використовувати для випічки чи млинців.
В процесі стікання разом з сироваткою буде йти й кислинки, тож в результаті вийде сирна маса з приємним вершковим смаком.
Регулярне харчування є ключем до підтримання здорової та стрункої фігури. За даними Інституту харчування, оптимально споживати 5 збалансованих прийомів їжі на день. Це допомагає стабілізувати рівень цукру в крові, контролювати апетит і підтримувати ене...
У теплу пору року будинки заповнюються пилом набагато швидше, особливо через відкриті вікна та потоки повітря від вентиляторів. Особливо багато пилу осідає на плінтусах, оскільки через сухе повітря влітку утворюється статична електрика, яка буквально п...