Що буде, якщо розморозити заморожений кефір - кулінарна несподіванка


Зараз ми вам розкажемо одну кулінарну цікавинку. Якщо заморозити кефір, то після розморожування можна отримати сирну масу. Вона буде нагадувати вершковий сир. Якщо ви хочете провести подібний експеримент, тоді читайте далі деталі цього процесу, передають Патріоти України.

Як це зробити

Заморожувати кефір можна в пакеті або в іншому упакуванні. Це не є принципіальним питанням. В морозилку його відправляють мінімум на добу.

На наступному етапі потрібно розморозити. Роблять це при кімнатній температурі. Можна просто залишити на ніч на кухні.

Після розморожування перекладіть заготовку в друшляк. Не забудьте покласти кілька шарів марлі. Сироватку не виливайте, яка назбирається. Її можна використовувати для випічки чи млинців.

В процесі стікання разом з сироваткою буде йти й кислинки, тож в результаті вийде сирна маса з приємним вершковим смаком.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...