Досвідчені пекарі знають, що горілка - це важливий інгредієнт, який можна додавати в тісто, щоб випічка заграла по-новому, передають Патріоти України.
Для солодкої випічки можна використовувати ром або коньяк, а в інших випадках - горілку.
В розрахунку на 1 кг тіста можна додавати від однієї чайної до однієї столової ложки міцного алкогольного напою.
В дріжджове тісто горілку додають до опари, що вже піднялася, разом з яйцями та маслом перед засипанням борошна.
У бездріжджове тісто горілку влити при замішуванні та дати настоятися.
Нерідко автомобілісти припускаються серйозних помилок під час заправлення авто на АЗС. які можуть мати неприємні наслідки. Працівник автозаправної станції розповів, чого слід уникати. Про це пише UA Motors, передають Патріоти України. 1. Не варто їздит...
Якщо ваші білі рушники втратили свою м’якість і потребують освітлення, експерт поділився простим лайфхаком, який допоможе відновити їх за один цикл прання в пральній машині. Так, Олівія, експертка з Clotheslyne, розкрила простий трюк для відновлення м’...