Досвідчені пекарі знають, що горілка - це важливий інгредієнт, який можна додавати в тісто, щоб випічка заграла по-новому, передають Патріоти України.
Для солодкої випічки можна використовувати ром або коньяк, а в інших випадках - горілку.
В розрахунку на 1 кг тіста можна додавати від однієї чайної до однієї столової ложки міцного алкогольного напою.
В дріжджове тісто горілку додають до опари, що вже піднялася, разом з яйцями та маслом перед засипанням борошна.
У бездріжджове тісто горілку влити при замішуванні та дати настоятися.
На які проблеми зі здоров’ям можуть вказувати сухі губи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо проблема сухості губ не минає протягом декількох днів, а також супроводжується іншими симптомами — спрагою, слабкістю й лущенням шкіри, лікарі...
Попередні дослідження свідчать, що люди високого зросту частіше отримують вищі доходи. Американські вчені вирішили з’ясувати, чи не формуються передумови для цієї переваги ще у шкільні роки. Для аналізу були використані дані близько пів мільйона школяр...