
Для приготування потрібно:
Як готувати
Почистіть картоплю, наріжте на четвертинки, а якщо велика, то дрібніше.
Потім залийте водою та варіть 10 хвилин.
Злийте воду. Наберіть в окремий посуд молоко, розігрійте і залийте картоплю.
Відразу посоліть, перемішайте та варіть на мінімальному вогні 20-25 хвилин.
Варити потрібно саме на слабкому вогні під кришкою, інакше молоко пригорить чи втече.
Картопля в молоці не розвалиться, але кожна четвертинка буде м’яка.
В кінці варіння можна відкрити каструлю, щоб молоко трохи випарувалося, а коли все буде готове, потрібно додати вершкове масло, дати настоятися 5 хвилин і подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною зверху свіжою зеленню.
Сон - це не розкіш, а необхідна умова для здоров’я, гарного настрою і концентрації. Проте навколо сну існує безліч міфів, які можуть серйозно шкодити нашому відпочинку. Польський психотерапевт Матеуш Майхжак розвінчав найпоширеніші з них і пояснив, чом...
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...