Для приготування потрібно:
Як готувати
Почистіть картоплю, наріжте на четвертинки, а якщо велика, то дрібніше.
Потім залийте водою та варіть 10 хвилин.
Злийте воду. Наберіть в окремий посуд молоко, розігрійте і залийте картоплю.
Відразу посоліть, перемішайте та варіть на мінімальному вогні 20-25 хвилин.
Варити потрібно саме на слабкому вогні під кришкою, інакше молоко пригорить чи втече.
Картопля в молоці не розвалиться, але кожна четвертинка буде м’яка.
В кінці варіння можна відкрити каструлю, щоб молоко трохи випарувалося, а коли все буде готове, потрібно додати вершкове масло, дати настоятися 5 хвилин і подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною зверху свіжою зеленню.
Дослідження показали, що самки собак "оцінюють своїх господарів набагато суворіше, ніж самці". Британський ветеринар Алекс Кроу у своєму новому відео у TikTok розповів, що собаки жіночої статі частіше оцінюють рівень компетентності свого господаря, пер...
Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..