Що буде зі смартфоном, якщо заряджати його всю ніч? Названо головну небезпеку

Якщо часто залишати смартфон заряджатися на всю ніч, він вам довго не прослужить. Батареї сучасних пристроїв швидко заряджаються, і їхнє тривале підключення до мережі може мати негативні наслідки. Експерти розповіли, у чому головна небезпека тривалої зарядки смартфона, передають Патріоти України.

Чому смартфон не бажано заряджати всю ніч

Тривале заряджання смартфона повільно вбиває пристрій. Відмовтеся від звички ставити смартфон перед сном на зарядку і відключати його від живлення тільки зранку.

Фахівці зазначають, що мобільний телефон має бути підключений до мережі стільки, скільки потрібно для зарядки. При чому не потрібно чекати, доки гаджет зарядиться на 100%. Ідеальний заряд – 80%.

Якщо вам потрібно зарядити смартфон до 100%, то в такому випадку не перетримуйте його на зарядці, і відключайте від живлення, як тільки дійдете до необхідної позначки.

Більш тривала зарядка знижуватиме ємність батареї, і вам доведеться розпрощатися зі своїм смартфоном раніше, ніж ви плануєте.

Щоб продовжити термін роботи свого смартфона, фахівці рекомендують заряджати акумулятор порціями пару-трійку разів на день. Наприклад, вранці в автомобілі, на роботі – від комп'ютера та ввечері – вдома від розетки. Так ви продовжите термін служби пристрою

Господиням на замітку! Що не можна класти до великодного кошика, а що потрібно освятити

субота, 20 квітень 2024, 12:30

Що потрібно покласти у святковий кошик, аби освятити на Великдень, передають Патріоти України. Головне церковне свято — Світле Христове Воскресіння — 2024 року християни Східного обряду будуть святкувати 5 травня. З нагоди свята, напередодні у Велику ...

Це варто знати! ТОП-5 продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

субота, 20 квітень 2024, 12:15

Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України. На жаль, мало хто з кулінарів зн...