Чай є одним з найпопулярніших напоїв, оскільки має дуже потужний вплив на організм при приємних смакових якостях, передають Патріоти України.
Однак будь-який чай можна зробити ще кориснішим, якщо при приготуванні напою додати додаткові компоненти.
Лимон
Багато хто використовує лимон для покращення смаку, оскільки напій стає неймовірно ароматним та насиченим. Однак навіть невелика кількість лимону здатна зробити чай кориснішим.
Чай з лимоном суттєво покращує самопочуття та уповільнює процес старіння.
Мед
Важливо, що цей корисний продукт не варто додавати в гарячу воду, інакше більшість поживних речовин зруйнується.
Мед набагато корисніший за цукор, оскільки допомагає захиститися від багатьох хвороб і зміцнити імунітет.
Також продукт сприяє покращенню фізичного стану.
Жасмин
Відмінно поєднується цей компонент з різними сортами чаю, а не лише із зеленим. Жасмин допомагає позбутися фізичної та нервової напруги.
Також жасмин є дуже цінним засобом боротьби з передчасним старінням.
Іван-чай
Рослину можна використовувати як самостійний чай або її можна змішувати з китайськими сортами. Склад іван-чаю неймовірно багатий, тому експерти сходяться на думці, що рослина може бути використана для комплексного покращення стану організму.
Ромашка
Це чудовий варіант для вечірнього чаювання в холодну пору року. Ромашка знижує ризик вірусних інфекцій, відмінно зміцнює імунну систему, розслабляє та допомагає відновити сили.
Також регулярне вживання чаю з ромашкою допоможе покращити стан шкіри.
Бодян справжній
Якщо додати цю пряність у чай, то напій стане благороднішим і ароматнішим. Корисні властивості цієї рослини допоможуть значно покращити роботу органів шлунково-кишкового тракту.
Також бодян має прекрасний антибактеріальний ефект.
Ваніль
Часто цей компонент використовується у приготуванні вишуканих десертів, проте ї чайні напої можна поліпшити за його допомогою.
Ваніль зробить напій неймовірно апетитним та привабливим. Варто відзначити, що ця пряність допоможе позбутися проблем з нервовою системою.
Також важливо пам’ятати, що ваніль сприяє нормалізації метаболізму. Це допомагає захиститись від сезонного набору ваги.
Наприклад, змочіть булку водою і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин — скоринка знову стане хрусткою, а м’якуш — ніжним і м’яким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Є ще простіший варіант: обгорніть хліб у вологу се...
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...