Котлети - це ідеальна м’ясна страва, яка не вимагає багато зусиль та часу під час приготування, але ідеально підходить для обіду чи вечері, передають Патріоти України.
Досвідчені домогосподарки мають власні хитрощі, які допомагають приготувати страву.
Наприклад, більш смачні та соковиті котлети можна отримати, якщо додати один простий інгредієнт.
Додайте вівсяну кашу.
Спочатку їх слід попередньо розмочити і використовувати замість хліба.
Господині заливають пластівці теплим молоком і відставляють на 15-20 хвилин.
Після цього їх можна додавати до фаршу і ретельно перемішати всі компоненти. Потім додайте решту продуктів і змішайте все до однорідності.
Деякі кухарі рекомендують покласти фарш в холодильник на деякий час перед приготуванням страви.
Вважається, що охолоджене м’ясо буде краще утворювати та зберігати форму під час смаження чи випічки.
Кашель із кров’ю - завжди небезпечний симптом, який вимагає термінового візиту до лікаря. Про це попередила лондонська лікарка Клер Томпсон у коментарі Daily Mail, передають Патріоти України. Вона наголосила, що незалежно від кількості крові — чи то кр...
Гучна музика, яскраві екрани чи сильні запахи можуть спровокувати напад мігрені. Але не менш важливе значення має час доби, коли з’являється біль. Нове дослідження показало: ранкові й вечірні головні болі мають різні причини, передають Патріоти України...