Що додати до фаршу, щоб вийшли соковиті та смачні котлети - інгредієнт, про який забули сучасні домогосподарки

Котлети - це ідеальна м’ясна страва, яка не вимагає багато зусиль та часу під час приготування, але ідеально підходить для обіду чи вечері, передають Патріоти України.

Досвідчені домогосподарки мають власні хитрощі, які допомагають приготувати страву.

Подробиці

Наприклад, більш смачні та соковиті котлети можна отримати, якщо додати один простий інгредієнт.

Додайте вівсяну кашу.

Спочатку їх слід попередньо розмочити і використовувати замість хліба.

Господині заливають пластівці теплим молоком і відставляють на 15-20 хвилин.

Після цього їх можна додавати до фаршу і ретельно перемішати всі компоненти. Потім додайте решту продуктів і змішайте все до однорідності.

Деякі кухарі рекомендують покласти фарш в холодильник на деякий час перед приготуванням страви.

Вважається, що охолоджене м’ясо буде краще утворювати та зберігати форму під час смаження чи випічки.

А ви це знали? У яку воду кидати м’ясо для борщу - холодну чи гарячу

вівторок, 16 липень 2024, 11:12

Господарі-початківці стикаються з чималою кількістю проблем при приготуванні борщу, передають Патріоти України. Йдеться про помилки з тривалістю варіння, обсягом інгредієнтів, що використовуються, і порядком їх додавання в страву. Помилковими можуть ви...

Лише спробуйте! Як приготувати м’ясо з скоринкою - секретний інгредієнт, яким користуються кухарі в ресторані

вівторок, 16 липень 2024, 10:10

Якщо готувати смажене м’ясо, то найапетитнішими виглядають шматочки, які мають приємний рум’яний відтінок кольору і характерну скоринку, передають Патріоти України. Це говорить про майстерність кухаря та обіцяє справжню кулінарну насолоду. При самостій...