Що додати до фаршу, щоб вийшли соковиті та смачні котлети - інгредієнт, про який забули сучасні домогосподарки

Котлети - це ідеальна м’ясна страва, яка не вимагає багато зусиль та часу під час приготування, але ідеально підходить для обіду чи вечері, передають Патріоти України.

Досвідчені домогосподарки мають власні хитрощі, які допомагають приготувати страву.

Подробиці

Наприклад, більш смачні та соковиті котлети можна отримати, якщо додати один простий інгредієнт.

Додайте вівсяну кашу.

Спочатку їх слід попередньо розмочити і використовувати замість хліба.

Господині заливають пластівці теплим молоком і відставляють на 15-20 хвилин.

Після цього їх можна додавати до фаршу і ретельно перемішати всі компоненти. Потім додайте решту продуктів і змішайте все до однорідності.

Деякі кухарі рекомендують покласти фарш в холодильник на деякий час перед приготуванням страви.

Вважається, що охолоджене м’ясо буде краще утворювати та зберігати форму під час смаження чи випічки.

Чи може кохання замінити дієту? Вчені знайшли несподіваний секрет здорової ваги

четвер, 18 грудень 2025, 8:15

Секрет стрункої фігури може ховатися не в жорстких дієтах і виснажливих тренуваннях, а в… успішному шлюбі. Дослідники з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі з’ясували, що сильна емоційна підтримка партнера впливає на мозок, кишечник і гормон о...

В пошуках божого втручання: Вчені назвали частину тіла, яку вважають "місцем душі"

четвер, 18 грудень 2025, 8:05

Маленька, але важлива структура мозку - шишкоподібна залоза, або епіфіз - століттями була предметом роздумів філософів і містиків. Рене Декарт вважав її осередком душі, проте сучасна наука довела, що її основна функція — регулювання циркадного ритму та...