Котлети - це ідеальна м’ясна страва, яка не вимагає багато зусиль та часу під час приготування, але ідеально підходить для обіду чи вечері, передають Патріоти України.
Досвідчені домогосподарки мають власні хитрощі, які допомагають приготувати страву.
Наприклад, більш смачні та соковиті котлети можна отримати, якщо додати один простий інгредієнт.
Додайте вівсяну кашу.
Спочатку їх слід попередньо розмочити і використовувати замість хліба.
Господині заливають пластівці теплим молоком і відставляють на 15-20 хвилин.
Після цього їх можна додавати до фаршу і ретельно перемішати всі компоненти. Потім додайте решту продуктів і змішайте все до однорідності.
Деякі кухарі рекомендують покласти фарш в холодильник на деякий час перед приготуванням страви.
Вважається, що охолоджене м’ясо буде краще утворювати та зберігати форму під час смаження чи випічки.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...