Що додати до курячого бульйону при варінні, щоб він вийшов неймовірно смачним

Багато кулінарів досить часто беруться за приготування курячого бульйону, передають Патріоти України.

І з кожним разом гурманам все більше хочеться досягти появи у страви яскравішого смаку.

Секретом приготування запашного курячого бульйону є використання не тільки м’яса, а й кісток. До того ж додати їх потрібно окремо: відразу після попередньої обробки.

Як правильно використовувати курячі кістки

Перед додаванням цього інгредієнта в каструлю його потрібно трохи обробити на сковороді.

Тривалість смаження не повинна бути довгою: потрібно досягти того, щоб на курячих кістках з’явилася легка золотистість. У такому вигляді кісткидодають у бульйон.

Переборщувати з інгредієнтом не варто: п’ятдесяти грамів кісток на літр рідини буде цілком достатньо.

За рахунок злегка обсмаженого компонента курячий бульйон набуде цікавого смаку. Аромат страви стане набагато яскравішим.

Також красивого забарвлення бульйону додасть цибулина, її варто додавати з лушпинням. Та морквина почищена і порізана на крупні шматки.

Сварка гарантована! ТОП-5 фраз, які ніколи не можна говорити свекрусі

вівторок, 16 вересень 2025, 7:15

Стосунки зі свекрухою рідко бувають простими. Вони можуть стати серйозним випробуванням для молодої сім’ї та навіть призвести до конфліктів у шлюбі. Психологи наголошують: до 40–50% сімейних сварок пов’язані саме з напруженими стосунками зі свекрухою, ...

Народні прикмети на 16 вересня. Що цього дня в давнину робили українці, щоб убезпечити себе здоров'ям та грошима

вівторок, 16 вересень 2025, 7:10

16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Ніко...