Багато кулінарів досить часто беруться за приготування курячого бульйону, передають Патріоти України.
І з кожним разом гурманам все більше хочеться досягти появи у страви яскравішого смаку.
Секретом приготування запашного курячого бульйону є використання не тільки м’яса, а й кісток. До того ж додати їх потрібно окремо: відразу після попередньої обробки.
Перед додаванням цього інгредієнта в каструлю його потрібно трохи обробити на сковороді.
Тривалість смаження не повинна бути довгою: потрібно досягти того, щоб на курячих кістках з’явилася легка золотистість. У такому вигляді кісткидодають у бульйон.
Переборщувати з інгредієнтом не варто: п’ятдесяти грамів кісток на літр рідини буде цілком достатньо.
За рахунок злегка обсмаженого компонента курячий бульйон набуде цікавого смаку. Аромат страви стане набагато яскравішим.
Також красивого забарвлення бульйону додасть цибулина, її варто додавати з лушпинням. Та морквина почищена і порізана на крупні шматки.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...