Що додати при пранні білої постільної білизни, щоб вона не тьмяніла - маленька хитрість

При пранні постільної білизни важливо врахувати не лише температурний режим, щоб зберегти колір тканини. Багато домогосподарств додають у барабан пральної машини особливі засоби, передають Патріоти України.

Щоб біла постільна білизна не тьмяніла, скористайтеся маленькою хитрістю. Про ефективний лайфхак розповів Express.

Так, рекомендується прати простирадла, підковдри та наволочки в прохолодному, дбайливому режимі з використанням м’якого мийного засобу. Для білої постільної білизни експерт із тканин Гарет Коксалл запропонував використовувати звичайний оцет та харчову соду. Два доступні інгредієнти допоможуть простирадлам і не тільки мати свіжий вигляд, лише додайте їх в пральну машину.

Оцет використовують для пом’якшення постільної білизни, видалення бактерій та плям. Харчова сода — відмінний засіб для прання, оскільки є м’яким лугом і видаляє бруд і жир. Натуральний інгредієнт запобігає утворенню плям і особливо корисний у районах із твердою водою.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...