М'ясна страва, яку вміє готувати практично кожна господиня, котлети, основою яких може бути абсолютно різне м'ясо. Для більш дієтичного й легкого варіанта підійде філе, для ситнішого – свинина. Щоб котлети були соковитими, додайте у фарш овочі, передають Патріоти України.
Для заливки:
Спосіб приготування:
1. Всі овочі натріть на тертці, кабачок добре відіжміть і додайте у фарш. Туди додайте яйце, часник, перець, сіль і все добре перемішайте
2. Вологими руками сформуйте котлети.
3. Обсмажте їх на добре розігрітій сковороді з олією, з кожного боку по 2-3 хвилини до золотистої скоринки.
4. Готові котлети перекладіть у форму для запікання та залийте соусом. Запікайте в духовці 30 хвилин при 180 °С
Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...