М'ясна страва, яку вміє готувати практично кожна господиня, котлети, основою яких може бути абсолютно різне м'ясо. Для більш дієтичного й легкого варіанта підійде філе, для ситнішого – свинина. Щоб котлети були соковитими, додайте у фарш овочі, передають Патріоти України.
Для заливки:
Спосіб приготування:
1. Всі овочі натріть на тертці, кабачок добре відіжміть і додайте у фарш. Туди додайте яйце, часник, перець, сіль і все добре перемішайте
2. Вологими руками сформуйте котлети.
3. Обсмажте їх на добре розігрітій сковороді з олією, з кожного боку по 2-3 хвилини до золотистої скоринки.
4. Готові котлети перекладіть у форму для запікання та залийте соусом. Запікайте в духовці 30 хвилин при 180 °С
Авіаперельоти дарують емоції, але не завжди користь для краси. Багато хто помічав, що після кількох годин у небі шкіра виглядає втомленою, стягнутою та набряклою. Дерматологи пояснюють: у салоні літака вологість становить лише 10–20%, тому шкіра стрімк...
В Україні за перевищення швидкості поліція виписує штраф водіям від 340 гривень. Втім є ситуації, коли його можна оскаржити і скасувати через суд. Про це пояснює "Твоя Машина", передають Патріоти України. Як відомо, система автофіксації працює просто:....