
М'ясна страва, яку вміє готувати практично кожна господиня, котлети, основою яких може бути абсолютно різне м'ясо. Для більш дієтичного й легкого варіанта підійде філе, для ситнішого – свинина. Щоб котлети були соковитими, додайте у фарш овочі, передають Патріоти України.
Для заливки:
Спосіб приготування:
1. Всі овочі натріть на тертці, кабачок добре відіжміть і додайте у фарш. Туди додайте яйце, часник, перець, сіль і все добре перемішайте
2. Вологими руками сформуйте котлети.
3. Обсмажте їх на добре розігрітій сковороді з олією, з кожного боку по 2-3 хвилини до золотистої скоринки.
4. Готові котлети перекладіть у форму для запікання та залийте соусом. Запікайте в духовці 30 хвилин при 180 °С
У світі, де самопізнання стає дедалі важливішим, психологічні тести допомагають краще зрозуміти власні емоції, реакції та способи мислення. Подібні завдання не лише розважають, а й дають змогу побачити себе з іншого боку. Якщо ви готові до цього, дивіт...
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...