Що додати у курячі котлети, щоб вони вийшли соковитими - ділимось технологією

Куряче м'ясо достатньо сухе та дієтичне. Тому якщо ви хочете приготувати з такого продукту котлети - варто додати соковитості. Для цього чудово підходить кабачок, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих курячих котлет з кабачком опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Денисенко (ksusha_denisenko_health) в Instagram. Якщо подавати зі спагетті та легким салатом – вийде дуже поживний обід.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г
  • кабачок – 1 шт
  • яйце – 1 шт
  • борошно – 1 ст.л.
  • цибуля – 1 шт
  • часник – 1 зубчик
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Подрібнити цибулю і часник.

2. Додати у фарш.

3. Вибити яйце.

4. Засипати борошно.

5. Натерти кабачок.

6. Все добре перемішати.

7. Сформувати котлети та підсмажити на сковорідці з каплею олії.

8. Спагеті твердих сортів відварити та змастити вершковим маслом.

9. Дуже смачно подавати з легким овочевим салатом.

Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...