Що додати у курячі котлети, щоб вони вийшли соковитими - ділимось технологією

Куряче м'ясо достатньо сухе та дієтичне. Тому якщо ви хочете приготувати з такого продукту котлети - варто додати соковитості. Для цього чудово підходить кабачок, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих курячих котлет з кабачком опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Денисенко (ksusha_denisenko_health) в Instagram. Якщо подавати зі спагетті та легким салатом – вийде дуже поживний обід.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г
  • кабачок – 1 шт
  • яйце – 1 шт
  • борошно – 1 ст.л.
  • цибуля – 1 шт
  • часник – 1 зубчик
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Подрібнити цибулю і часник.

2. Додати у фарш.

3. Вибити яйце.

4. Засипати борошно.

5. Натерти кабачок.

6. Все добре перемішати.

7. Сформувати котлети та підсмажити на сковорідці з каплею олії.

8. Спагеті твердих сортів відварити та змастити вершковим маслом.

9. Дуже смачно подавати з легким овочевим салатом.

Водіям на замітку! Які автомобілі небезпечно заправляти до повного бака

середа, 16 квітень 2025, 5:40

В Україні дуже поширена звичка заправляти автомобілі на АЗС до повного бака. Однак для багатьох транспортних засобів така поведінка може бути небезпечною. Досвідчений автозаправник розповів, які машини не терплять переливу палива. Про це пише SUV News,...

Зелена цибуля швидко вʼяне? Головні помилки зберігання продукту

вівторок, 15 квітень 2025, 23:10

Зелена цибуля – популярна складова багатьох страв, яка надає їм свіжості та аромату. Проте часто вона втрачає свій вигляд і смак вже за кілька днів після покупки. Причина цього – неправильне зберігання, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz про...