
Куряче м'ясо достатньо сухе та дієтичне. Тому якщо ви хочете приготувати з такого продукту котлети - варто додати соковитості. Для цього чудово підходить кабачок, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих котлет з кабачком опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Денисенко (ksusha_denisenko_health) в Instagram. Якщо подавати зі спагетті та легким салатом – вийде дуже поживний обід.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Подрібнити цибулю і часник.
2. Додати у фарш.
3. Вибити яйце.
4. Засипати борошно.
5. Натерти кабачок.
6. Все добре перемішати.
7. Сформувати котлети та підсмажити на сковорідці з каплею олії.
8. Спагеті твердих сортів відварити та змастити вершковим маслом.
9. Дуже смачно подавати з легким овочевим салатом.
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...