Що додати у начинку, щоб пельмені були соковиті? Лише один інгредієнт!

Запорукою смачних та соковитих пельменів, які не розварюються і не склеюються під час варіння є тісто та начинка, передають Патріоти України.

Фудблогерка Оксана з ніком ksu_foodbloger на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом смачної начинки для пельменів. Для того, щоб вона була особливо соковитою, у фарш радять додати зовсім трохи бульйону.

Інгредієнти:

  • фарш – 500 г
  • спеції: перець, паприка, сіль
  • цибуля терта – 1 велика голівка
  • часник – 6 зубчиків
  • курячий бульйон – 100 мл

Спосіб приготування:

1. У фарш додати спеції, вичавити через прес часник та цибулю. Ретельно все перемішати руками.

2. Додати курячий бульйон, перемішати. Начинка готова!

Раніше фудблогерка також поділилася рецептом вдалого тіста на пельмені, яке не розварюється у процесі варіння.

Інгредієнти:

  • яйця – 1 шт
  • борошно – 600 г
  • вода – 300 мл
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Яйце з сіллю перемішати вінчиком.

2. Додати борошно та воду. Перемішувати тісто спочатку дерев'яною ложкою чи лопаткою, потім продовжити місити руками, щоб було еластичне. Тісто готове!

Як отримати свій чемодан першим - прості хитрощі для пасажирів літаків

п’ятниця, 18 липень 2025, 6:14

Після прильоту не хочете годинами чекати свій багаж? Скористайтеся цими порадами, щоб побачити валізу першою на стрічці, передають Патріоти України. . Очікування багажу в зоні видачі — одне з найменш приємних занять після перельоту. Часто доводиться с...

Ви митите овочі не так? Ось що вам потрібно знати про воду

п’ятниця, 18 липень 2025, 5:40

Правильне миття овочів - важливий крок для збереження їх корисних властивостей і безпеки споживання. Однак багато хто задається питанням: яку воду краще використовувати - гарячу чи холодну? Розбираємось у тонкощах цього простого, але важливого процесу,...