Що додати у начинку, щоб пельмені були соковиті? Лише один інгредієнт!

Запорукою смачних та соковитих пельменів, які не розварюються і не склеюються під час варіння є тісто та начинка, передають Патріоти України.

Фудблогерка Оксана з ніком ksu_foodbloger на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом смачної начинки для пельменів. Для того, щоб вона була особливо соковитою, у фарш радять додати зовсім трохи бульйону.

Інгредієнти:

  • фарш – 500 г
  • спеції: перець, паприка, сіль
  • цибуля терта – 1 велика голівка
  • часник – 6 зубчиків
  • курячий бульйон – 100 мл

Спосіб приготування:

1. У фарш додати спеції, вичавити через прес часник та цибулю. Ретельно все перемішати руками.

2. Додати курячий бульйон, перемішати. Начинка готова!

Раніше фудблогерка також поділилася рецептом вдалого тіста на пельмені, яке не розварюється у процесі варіння.

Інгредієнти:

  • яйця – 1 шт
  • борошно – 600 г
  • вода – 300 мл
  • сіль

Спосіб приготування:

1. Яйце з сіллю перемішати вінчиком.

2. Додати борошно та воду. Перемішувати тісто спочатку дерев'яною ложкою чи лопаткою, потім продовжити місити руками, щоб було еластичне. Тісто готове!

Це може здивувати! Коли люди починають різко старіти - вчені визначили два періоди

середа, 19 листопад 2025, 16:58

Старіння часто сприймають як повільний, рівномірний процес, який поступово змінює тіло та організм. Проте вчені зі Стенфордського університету довели, що ці зміни можуть відбуватися стрибкоподібно, передають Патріоти України з посиланням на. За результ...

А ви це знали? Навіщо в СРСР на емальованому посуді робили чорний обідок

середа, 19 листопад 2025, 12:40

Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...