Приготувати варення - це один зі способів зберегти сезонні ягоди та фрукти. І для того, щоб десерт добре зберігався, потрібно чітко дотримуватися рецепту та пропорцій, передають Патріоти України.
Нерідко буває так, що з часом десерт зацукрився або починає бродити. Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість про причини такого явища та як цього уникнути в майбутньому.
Серед можливих причин, чому варення зацукрилося або починає бродити, є:
Для того, щоб уникнути неприємних результатів, досвідчені господині рекомендують додати у варення лимонну кислоту. Додавати її потрібно за 5-10 хвилин до закінчення приготування десерту. На 1 кг ягід вистачить приблизно 1-2 г кислоти.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Ягоди потрібно очистити та помити. Перекласти у велику миску і почати поступово додавати цукор. Залишити у такому вигляді на 4-8 годин.
2. Коли цукор повністю розчиниться, поставити його на повільний вогонь. Періодично помішувати дерев'яною ложкою. У процесі варіння варення завжди з'являється багато піни, її необхідно обов'язково знімати.
3. Наприкінці варіння додати лимонну кислоту. Перемішати.
4. Готове варення розлити у стерилізовані банки та закатати кришками.
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...