
У кулінарній справі, як і в будь-якій іншій потрібно бути майстром. Адже навіть найлегшу та найпростішу страву потрібно знати, як приготувати. Вміння й майстерність приходить з досвідом, передають Патріоти України
Досвідчені господині знають, що з старого м‘яса складніше приготувати смачну страву. Також, щоб достойно приготувати баранину чи яловичину, варто прикласти певних зусиль.
А виявляється є одна хитрість, примінивши яку вам вдасться найсмачніше приготувати будь-який шматок м’яса. Знадобиться для цього бананова шкірка.
Що буде, якщо зварити м’ясо з банановою шкіркою
Додавши бананову шкірку до м’яса, що вариться ви ще і значно покращите смак бульйону, а саме м’ясо вийде соковитим та ніжним.
Як варити м’ясо з банановою шкіркою
Жорстке мясо, до якого під час готування додана бананова шкірка в результаті добре розварюється та залишиться м’яким та соковитим.
Бульйон набуде цікавого, незвичного смаку та аромату.
Бананову шкірку потрібно додати на 3 – 5 хвилин, після чого прибрати.
Господині, які примінили цей лайфхак, переконують що таким чином можна ще й скоротити час приготування страви.
Випадіння волосся - це природний процес: щодня ми втрачаємо близько 100 волосин. Проте, якщо волосся випадає жменями, його об’єм зменшується, а локони тоншають. Ось п’ять головних причин надмірного випадіння волосся, передають Патріоти України. Хронічн...
Важливо пам'ятати, що новорічні презенти, які ви збираєтеся зробити близьким та друзям, мають сподобатися не тільки людині, якій вони призначаються, а ще й догодити символу року, нагадує ТСН, передають Патріоти України. Варто обирати подарунки з позити...