Що додати у воду при варінні яловичини, щоб м’ясо вийшло соковитим та м’яким

У кулінарній справі, як і в будь-якій іншій потрібно бути майстром. Адже навіть найлегшу та найпростішу страву потрібно знати, як приготувати. Вміння й майстерність приходить з досвідом, передають Патріоти України

Подробиці

Досвідчені господині знають, що з старого м‘яса складніше приготувати смачну страву. Також, щоб достойно приготувати баранину чи яловичину, варто прикласти певних зусиль.

А виявляється є одна хитрість, примінивши яку вам вдасться найсмачніше приготувати будь-який шматок м’яса. Знадобиться для цього бананова шкірка.

Що буде, якщо зварити м’ясо з банановою шкіркою

Додавши бананову шкірку до м’яса, що вариться ви ще і значно покращите смак бульйону, а саме м’ясо вийде соковитим та ніжним.

Як варити м’ясо з банановою шкіркою

Жорстке мясо, до якого під час готування додана бананова шкірка в результаті добре розварюється та залишиться м’яким та соковитим.

Бульйон набуде цікавого, незвичного смаку та аромату.

Бананову шкірку потрібно додати на 3 – 5 хвилин, після чого прибрати.

Господині, які примінили цей лайфхак, переконують що таким чином можна ще й скоротити час приготування страви.

Джерело: ПростоВей

Що додати у воду при варінні яловичини, щоб м’ясо вийшло соковитим та м’яким

вівторок, 20 серпень 2024, 0:09

У кулінарній справі, як і в будь-якій іншій потрібно бути майстром. Адже навіть найлегшу та найпростішу страву потрібно знати, як приготувати. Вміння й майстерність приходить з досвідом, передають Патріоти України. Досвідчені господині знають, що з ста...

Перевірте себе! Якщо ви використовуєте ці 10 фраз, то ви емоційно розумніші за більшість людей

понеділок, 19 серпень 2024, 23:55

Емоційний інтелект або емоційний розум - це риса, яка притаманна високоефективним людям. Вони завжди знають, що вони роблять, почуваються задоволеними від своєї роботи та мають переважно гарний настрій. На практиці це розбивається на чотири сфери: само...