Що додати у воду, щоб швидко зняти наліт зі столових приборів - лайфхак від господинь

На новорічно-різдвяні свята заведено ходити у гості. Господарі дому зазвичай накривають пишний стіл і дістають найкращі свої сервізи. келихи та столові прибори, передають Патріоти України.

Однак, щоб вам раптом не довелося червоніти, краще заздалегідь обдивитися свій посуд та столове приладдя і в разі потреби — привести його до ладу.

Якщо ви помітили на ложках і виделках наліт, не переймайтеся — виправити це дуже просто. Вам знадобиться всього пів години та декілька підручних засобів, які знайдуться на кожній кухні.

Як швидко та ефективно очистити від нальоту ложки й виделки

Для ефективного очищення, аби бруд вимився навіть із дрібних візерунків, потрібно усі прибори помістити у глибоку ємність, залити гарячою водою, додати звичайну харчову соду і лимонну кислоту та залишити так на 30 хв. Коли цей час мине, дістаньте все і промийте гарячою водою.

Важливо, що в такому разі вам не треба нічого терти, шкребти чи проварювати. Тому цей лайфхак називають одним із найпростіших. До речі, для профілактики можна раз у місяць полоскати виделки та ложки таким розчин, навіть не замочуючи їх. Так вони будуть ідеально чистими постійно і радуватимуть своїм блиском.

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...