Найулюбленіша ароматна випічка здатна не тільки порадувати нас своїм смаком, а й подарувати дому особливу атмосферу затишку. У перші години після приготування випічка м’яка та повітряна. Але згодом пиріжки, булочки чи домашній хліб починають черствіти, страва висихає і швидко втрачає свою свіжість, передають Патріоти України.
Цей процес можна відстрочити. Для цього достатньо додати до тіста один секретний інгредієнт. Який саме – розповімо з Рixelinform.
Таким рятівним продуктом від швидкого висихання є манна крупа. Додайте одну столову ложку манки на 500 мл рідкого компонента тіста, і в результаті готова страва дуже довго зберігатиме м’якість. Відмінна консистенція випічки залишиться кілька днів.
Такий лайфхак з манною крупою підходить далеко не до всіх видів борошняних виробів. Інгредієнт можна додати в тісто для млинців, а також основу для пиріжків або хліба. А от якщо з тіста планується приготування печива, тістечок, слойок, пельменів чи вареників, то манку не можна використовувати.
Нове масштабне дослідження шокує: занадто довгий сон може вкоротити життя. Лише дві години на добу вирішують долю вашого здоров’я - і навіть життя, передають Патріоти України. Понад 2 мільйони людей. 80 досліджень. Один висновок: сон — це не тільки про...
У наш час більшість людей проводять години за екранами телефонів, комп'ютерів і телевізорів, що має негативний вплив на наше зір. Але є хороша новина: вчені довели, що деякі продукти можуть допомогти відновити здоров'я очей і покращити зір, передають П...