Найулюбленіша ароматна випічка здатна не тільки порадувати нас своїм смаком, а й подарувати дому особливу атмосферу затишку. У перші години після приготування випічка м’яка та повітряна. Але згодом пиріжки, булочки чи домашній хліб починають черствіти, страва висихає і швидко втрачає свою свіжість, передають Патріоти України.
Цей процес можна відстрочити. Для цього достатньо додати до тіста один секретний інгредієнт. Який саме – розповімо з Рixelinform.
Таким рятівним продуктом від швидкого висихання є манна крупа. Додайте одну столову ложку манки на 500 мл рідкого компонента тіста, і в результаті готова страва дуже довго зберігатиме м’якість. Відмінна консистенція випічки залишиться кілька днів.
Такий лайфхак з манною крупою підходить далеко не до всіх видів борошняних виробів. Інгредієнт можна додати в тісто для млинців, а також основу для пиріжків або хліба. А от якщо з тіста планується приготування печива, тістечок, слойок, пельменів чи вареників, то манку не можна використовувати.
Сон не лише відновлює наше тіло і розум, а й впливає на швидкість спалювання жиру! Вчені з’ясували, що правильна гігієна сну допомагає прискорити метаболізм і, відповідно, швидше скинути зайву вагу, передають Патріоти України. Нове дослідження міжнарод...
Близько 70% людей, які працюють, виконують свою роботу сидячи. Після довгих годин за робочим столом більшість з них продовжують сидіти - на дивані перед телевізором або зі смартфоном у руках. Однак сидячий спосіб життя має руйнівний вплив на організм, ...