Що додати в борщ, щоб він мав яскравий червоний колір - найдієвіші методи

Ідеальний борщ обов'язково повинен бути насиченого червоного кольору. Але так буває далеко не завжди. Якщо ваша страва виходить помаранчевою - варто скористатись наступними порадами, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, які інгредієнти додати, щоб колір борщу став ідеальним. Смак та консистенція будуть значно кращими.

Додайте оцет та цукор.

За допомогою оцту та цукру ви зможете приготувати дійсно насичений червоний борщ. Інгредієнт потрібно додати під час смаження буряка на сковорідці.

Скільки додавати:

  • оцет 6 % – 1 ст.л.
  • цукор – 2 ст.л.

Після того, як буряк трохи протушкувався, можете додавати решту компонентів для засмажки.

Сирий буряк наприкінці приготування

Окрім традиційної бурякової засмажки, яку ви кладете в борщ, вкінці приготування також можна додати натертий сирий буряк. Його потрібно зовсім трохи припустити на сковорідці зі щіпкою лимонної кислоти. Колір буде ідеальним, а смак більш насиченим.

Буряк із лимонним соком і цукром

Ще один спосіб, який допоможе зробити яскравий червоний борщ – це додати цукор і лимонний сік у нарізаний на брусочки буряк. Овоч потрібно перемішати і залишити з цими компонентами на деякий час настоятися.

Борошно в засмажку

Під час приготування овочевої засмажки для борщу – додайте 2 столові ложки звичайного пшеничного борошна для кольору.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.