Ідеальний борщ обов'язково повинен бути насиченого червоного кольору. Але так буває далеко не завжди. Якщо ваша страва виходить помаранчевою - варто скористатись наступними порадами, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які інгредієнти додати, щоб колір борщу став ідеальним. Смак та консистенція будуть значно кращими.
Додайте оцет та цукор.
За допомогою оцту та цукру ви зможете приготувати дійсно насичений червоний борщ. Інгредієнт потрібно додати під час смаження буряка на сковорідці.
Скільки додавати:
Після того, як буряк трохи протушкувався, можете додавати решту компонентів для засмажки.
Сирий буряк наприкінці приготування
Окрім традиційної бурякової засмажки, яку ви кладете в борщ, вкінці приготування також можна додати натертий сирий буряк. Його потрібно зовсім трохи припустити на сковорідці зі щіпкою лимонної кислоти. Колір буде ідеальним, а смак більш насиченим.
Буряк із лимонним соком і цукром
Ще один спосіб, який допоможе зробити яскравий червоний борщ – це додати цукор і лимонний сік у нарізаний на брусочки буряк. Овоч потрібно перемішати і залишити з цими компонентами на деякий час настоятися.
Борошно в засмажку
Під час приготування овочевої засмажки для борщу – додайте 2 столові ложки звичайного пшеничного борошна для кольору.
Саме в червні ягідні чагарники починають формувати врожай. А тому в цей час дуже важливо, щоб рослина отримувала достатню кількість поживних речовин. Запорукою отримання великих і солодких ягід є внесення в червні добрив під кущі смородини. Тому що на ...
Тривалий неприємний запах у холодильнику може зіпсувати навіть найсвіжіші продукти. Причини його появи не завжди очевидні, адже джерелом може бути не тільки зіпсована їжа. Часто все починається з неправильного догляду за технікою. Проте проблему можна ...