Поки є домашні помідори - з них варто готувати кетчуп, щоб потім не купувати соус в магазинах. Але якщо у вас є сумніви щодо консистенції та кольору - скористайтесь наступною технологією. Окрім традиційних помідорів варто додати ще один простий овоч, передають Патріоти України.
Ідея приготування насиченого домашнього кетчупу опублікована на сторінці фудблогерів Тетяни та Віталія з ніком vse_vyroste в Instagram. Для кольору та легкого солодкуватого смаку потрібно додати буряк
Нарізаємо наступні овочі невеликими шматочками:
Коли овочі пустили сік додаємо:сіль – 25 г
2. Збиваємо занурювальним блендером, перетираємо через сито.
3. В перетерту масу додаємо 120 мл оцту (9%).
4. Доводимо до кипіння.
5. Під закритою кришкою тушкуємо 10 хвилин.
6. Розливаємо по стерилізованим банкам.
7. Закриваємо кришками.
8. Закутуємо в ковдру до повного охолодження.
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...