
Поки є домашні помідори - з них варто готувати кетчуп, щоб потім не купувати соус в магазинах. Але якщо у вас є сумніви щодо консистенції та кольору - скористайтесь наступною технологією. Окрім традиційних помідорів варто додати ще один простий овоч, передають Патріоти України.
Ідея приготування насиченого домашнього кетчупу опублікована на сторінці фудблогерів Тетяни та Віталія з ніком vse_vyroste в Instagram. Для кольору та легкого солодкуватого смаку потрібно додати буряк
Нарізаємо наступні овочі невеликими шматочками:
Коли овочі пустили сік додаємо:сіль – 25 г
2. Збиваємо занурювальним блендером, перетираємо через сито.
3. В перетерту масу додаємо 120 мл оцту (9%).
4. Доводимо до кипіння.
5. Під закритою кришкою тушкуємо 10 хвилин.
6. Розливаємо по стерилізованим банкам.
7. Закриваємо кришками.
8. Закутуємо в ковдру до повного охолодження.
З настанням коротших днів наш внутрішній біологічний годинник, або циркадний ритм, вимагає коригування часу прийому їжі. Експерти з харчування радять зміщувати час вечері на більш ранній, щоб покращити метаболізм, сон і загальне самопочуття. Про це пиш...
Відомий американський автомеханік і YouTube-блогер Скотті Кілмер звернув увагу на модель, яку, на його думку, більшість водіїв несправедливо ігнорують на вторинному ринку. Експерт назвав Toyota Camry Solara справжньою «перлиною» серед уживаних авто. Пр...