Поки є домашні помідори - з них варто готувати кетчуп, щоб потім не купувати соус в магазинах. Але якщо у вас є сумніви щодо консистенції та кольору - скористайтесь наступною технологією. Окрім традиційних помідорів варто додати ще один простий овоч, передають Патріоти України.
Ідея приготування насиченого домашнього кетчупу опублікована на сторінці фудблогерів Тетяни та Віталія з ніком vse_vyroste в Instagram. Для кольору та легкого солодкуватого смаку потрібно додати буряк
Нарізаємо наступні овочі невеликими шматочками:
Коли овочі пустили сік додаємо:сіль – 25 г
2. Збиваємо занурювальним блендером, перетираємо через сито.
3. В перетерту масу додаємо 120 мл оцту (9%).
4. Доводимо до кипіння.
5. Під закритою кришкою тушкуємо 10 хвилин.
6. Розливаємо по стерилізованим банкам.
7. Закриваємо кришками.
8. Закутуємо в ковдру до повного охолодження.
Експерти дійшли висновку, що є ідеальний час відходу до сну, який допоможе виспатися і бути відпочилим наступного дня, передають Патріоти України. Як пише Mirror, не секрет, що сон життєво необхідний людському організму, адже саме в цей час він відновл...
5 жовтня за новим церковним календарем (18 жовтня за старим) - день пам'яті великомучениці Харитини Амісійської. За старим календарним стилем - день пам'яті святого мученика Фоки Синопського і пророка Іони, передають Патріоти України. . Харитина жила ...