
Гороховий суп дуже ситний та наваристий, тому його часто варять на обід або вечерю для всієї родини. Але під час приготування такої страви виникає одна проблема горох дуже довго вариться і навіть після тривалого кипіння виходить твердим. Але цю проблему дуже легко вирішити одним простим інгредієнтом, передають Патріоти України.
Ідея приготування смачного супу з розвареним горохом опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka.family в Instagram. Лайфхак полягає в тому, що в суп, під час приготування, потрібно додати крохмаль – горох звариться дуже швидко.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Обсмажити ребра.
2. Відправити у каструлю та залити водою
3. Довести до кипіння.
4. Зняти пінку та додати промитий горох.
5. Коли закипить – додати соду (саме завдяки їй горох швидко розвариться).
6. Знімаємо пінку і додаємо овочі та спеції.
7. Перемішуємо та варимо на повільному вогні до розварювання гороху.
8. Посипаємо зеленню та подаємо до столу.
Молоко - джерело кальцію та білка, але підходить не всім. Через індивідуальні особливості травлення та стан здоров’я деякі категорії людей повинні обмежити або уникати його вживання, передають Патріоти України.
Яблука вважають одним із найкорисніших фруктів: вони містять багато клітковини, вітамінів і антиоксидантів. Але навіть такий, здавалося б, безпечний продукт має протипоказання. Лікарі наголошують - у деяких випадках яблука можуть не лише не допомогти, ...