Гороховий суп дуже ситний та наваристий, тому його часто варять на обід або вечерю для всієї родини. Але під час приготування такої страви виникає одна проблема горох дуже довго вариться і навіть після тривалого кипіння виходить твердим. Але цю проблему дуже легко вирішити одним простим інгредієнтом, передають Патріоти України.
Ідея приготування смачного супу з розвареним горохом опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka.family в Instagram. Лайфхак полягає в тому, що в суп, під час приготування, потрібно додати крохмаль – горох звариться дуже швидко.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Обсмажити ребра.
2. Відправити у каструлю та залити водою
3. Довести до кипіння.
4. Зняти пінку та додати промитий горох.
5. Коли закипить – додати соду (саме завдяки їй горох швидко розвариться).
6. Знімаємо пінку і додаємо овочі та спеції.
7. Перемішуємо та варимо на повільному вогні до розварювання гороху.
8. Посипаємо зеленню та подаємо до столу.
Недостатнє споживання води може мати значно серйозніші наслідки, ніж просто зневоднення. Як з’ясували науковці з Університету Джона Мурса у Ліверпулі, люди, які не дотримуються добових норм гідратації, мають значно вищий рівень гормону стресу кортизолу...
Дослідження показують, що недостатній сон підвищує апетит та сприяє накопиченню жиру в животі, передають Патріоти України. Нове дослідження, опубліковане в журналі Американського коледжу кардіології, показало, що режим сну може значно впливати на спожи...