
Гороховий суп дуже ситний та наваристий, тому його часто варять на обід або вечерю для всієї родини. Але під час приготування такої страви виникає одна проблема горох дуже довго вариться і навіть після тривалого кипіння виходить твердим. Але цю проблему дуже легко вирішити одним простим інгредієнтом, передають Патріоти України.
Ідея приготування смачного супу з розвареним горохом опублікована на сторінці фудблогерки Іванни з ніком ivanka.family в Instagram. Лайфхак полягає в тому, що в суп, під час приготування, потрібно додати крохмаль – горох звариться дуже швидко.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Обсмажити ребра.
2. Відправити у каструлю та залити водою
3. Довести до кипіння.
4. Зняти пінку та додати промитий горох.
5. Коли закипить – додати соду (саме завдяки їй горох швидко розвариться).
6. Знімаємо пінку і додаємо овочі та спеції.
7. Перемішуємо та варимо на повільному вогні до розварювання гороху.
8. Посипаємо зеленню та подаємо до столу.
Нове масштабне дослідження Кембриджського університету показало: мозок людини не розвивається рівномірно. Протягом життя він проходить п’ять великих епох, кожна з яких має власний переломний момент. Вчені проаналізували результати дифузійно-зваженого М...
Виберіть одного ангела і відкрийте для себе приховане послання, яке він, можливо, нашіптував вам уже давно, але ви не могли його зрозуміти. Це буде життєва порада: якщо ви захочете і зможете її дотримуватися, то станете трохи ближчими до щастя, передаю...