Що додати в картоплю на деруни, щоб вона не потемніла: ТОП-3 інгредієнти

Ароматні та соковиті гарячі деруни зі сметаною стануть окрасою будь-якого столу. Приготувати такі дуже просто, особливо, якщо знати, чому в них не варто додавати яйце. Однак це не єдиний нюанс приготування цієї смачної та поживної страви, передають Патріоти України.

Досить поширена проблема, з якою стикаються господині — потемніння картоплі. Через це деруни можуть виходити не дуже апетитними на вигляд — замість хрусткої золотистої скоринки ви ризикуєте побачити на сковороді темні пляцки. Що додати до картоплі під час приготування, щоб уникнути цієї проблеми, розповідає prostoway. Ці три прості інгредієнти знайдуться на будь-якій кухні і врятують ситуацію.

Цибуля

Натерта цибулина — справжній маст-хев. Тільки вона має бути дуже дрібно нарубана чи навіть перетерта — у такому разі деруни вийдуть смачними, хрусткими і золотистими, а картопля не буде темніти.

Кисломолочні продукти

Достатньо всього однієї столової ложки сметани чи навіть теплого молока. По-перше, це значно покращить смак страви, по-друге, захистить картоплю від почорніння.

Лимонний сік

Звучить дивно, але не переймайтеся: смаку ваших дерунів він точно не зіпсує. Тим більше, що його потрібна всього столова ложка. Якщо вдома не виявилось лимонного соку, можна розвести у воді лимонну кислоту — вийде те саме.

Ви будете здивовані! Що бачать коти й собаки, коли дивляться телевізор

вівторок, 23 квітень 2024, 14:56

Власники домашніх тварин, напевно, неодноразово помічали, як коти й собаки дивляться телевізор. От так от, як люди - сідають біля нього і дивляться. Дехто вважає, що тварини бачать у телевізорі те саме, що й люди. А дехто замислюється, що ж насправді м...

Це така смакота! Як приготувати пікантний омлет із грибами та помідорами

вівторок, 23 квітень 2024, 14:12

Омлет із грибами, помідорами та прянощами може бути ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері. Головне його приготувати та пригостити себе і рідних, передають Патріоти України. Для приготуванню потрібно взяти 100 г печериць, нарізати пластинка...