Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою, передають Патріоти України.
Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності.
Зазвичай варіння цілих картоплин займає щонайменше 20 хвилин. Втім, існує простий спосіб, що дозволяє заощадити кілька хвилин. Для цього потрібно використати додатковий інгредієнт.
Що покласти в каструлю
Значно прискорити процес варіння картоплі допоможе розм’якшене вершкове масло. Достатньо додати одну столову ложку цього продукту. Однак використовувати цей інгредієнт треба вчасно, інакше не буде потрібного ефекту.
Спочатку потрібно правильно почати процес. Покладіть картоплю у порожню каструлю. Залийте її не холодною водою, а водою, яка недавно кипіла. Додавати вершкове масло можна лише після повторного закипання води. Тільки при дотриманні цієї умови на поверхні з’явиться жирна плівка, яка збереже високу температуру приготування. У результаті гарнір дійде готовності на кілька хвилин раніше.
Деякі види чаю можуть активізувати спалювання калорій. Наприклад, чай може підвищити ваш метаболізм на 10%, навіть без фізичних навантажень або суворих дієт, передають Патріоти України. Чай містить корисні для здоров'я сполуки, які називаються катехіна...
Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...