Що додати в кляр, щоб відбивні були соковиті і танули в роті

Якщо ви хочете приготувати соковиті відбивні, що тануть у роті, то не забудьте: не тільки м’ясо грає роль, а й кляр. Іноді навіть найніжніше м’ясце може зіпсувати глевкий кляр, передають Патріоти України.

Подробиці

Перед тим, як думати, що додати до кляру, зафіксуйте, що найбільший ворог ніжності у клярі – це борошно. Саме воно може дати “дубовість” готовій страві.

Збийте яйця, додайте сіль, прянощі, а також ложку сметани. Саме вона зробить кляр ніжним, м’яким і збереже соковитість відбивних.

Замість борошна краще додати сухарі для панірування. Вас вразить, що скоринка буде і хрумкою ззовні, і м’якою ближче до м’яса.

Не робіть так! Названо помилки, через які мед швидко зацукриться

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 8:45

Мед - один із найцінніших натуральних продуктів, який є майже в кожній оселі. Його додають до чаю, випічки, соусів чи каш. Проте багато хто стикався з ситуацією, коли рідкий, ароматний мед раптом густіє і покривається кристалами цукру. Цей процес здаєт...

Додавайте ці дві спеції - і чай стане природним "жироспалювачем"

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 8:15

Чай після їжі може не лише зігріти, а й допомогти схуднути. Якщо додати до нього кардамон, він перетвориться на справжній напій для здоров’я та стрункої фігури, передають Патріоти України. Кардамон — одна з найдавніших і найцінніших спецій у світі. Йог...