
Якщо ви хочете приготувати соковиті відбивні, що тануть у роті, то не забудьте: не тільки м’ясо грає роль, а й кляр. Іноді навіть найніжніше м’ясце може зіпсувати глевкий кляр, передають Патріоти України.
Перед тим, як думати, що додати до кляру, зафіксуйте, що найбільший ворог ніжності у клярі – це борошно. Саме воно може дати “дубовість” готовій страві.
Збийте яйця, додайте сіль, прянощі, а також ложку сметани. Саме вона зробить кляр ніжним, м’яким і збереже соковитість відбивних.
Замість борошна краще додати сухарі для панірування. Вас вразить, що скоринка буде і хрумкою ззовні, і м’якою ближче до м’яса.
Напередодні Нового року багато українців намагаються робити генеральне прибирання в домі, аби почати новий період свого життя з щастя, удачі та багатства. Адже кожен знає, що чистота - запорука успіху, передають Патріоти України. Однак, у погоні за ним...
В Україну повернулися часи, коли важливо економити кожен ват електроенергії. А це означає, що варто почати вимикати з розетки деякі прилади навіть тоді, коли ви їх не використовуєте, передають Патріоти України. Ці гаджети сконструйовані так, що вони сп...