Якщо ви хочете приготувати соковиті відбивні, що тануть у роті, то не забудьте: не тільки м’ясо грає роль, а й кляр. Іноді навіть найніжніше м’ясце може зіпсувати глевкий кляр, передають Патріоти України.
Перед тим, як думати, що додати до кляру, зафіксуйте, що найбільший ворог ніжності у клярі – це борошно. Саме воно може дати “дубовість” готовій страві.
Збийте яйця, додайте сіль, прянощі, а також ложку сметани. Саме вона зробить кляр ніжним, м’яким і збереже соковитість відбивних.
Замість борошна краще додати сухарі для панірування. Вас вразить, що скоринка буде і хрумкою ззовні, і м’якою ближче до м’яса.
Питання про те, де зберігати яйця, роками викликає суперечки. Хоча одні стверджують, що найкращий спосіб зберегти їх свіжими - це тримати у холодильнику, інші вважають, що зберігання яєць у шафі, шухляді або просто на кухонній стільниці допомагає їм за...
У світі, де кохання часто ідеалізують, ми звикли думати, що воно приносить лише щастя та натхнення, передають Патріоти України. Але реальність інша: навіть найкращі стосунки вимагають зусиль, терпіння, розуміння й уміння приймати чужі слабкості. Багат...