Дуже часто, при відкриванні консервованихогірків, можна помітити те, що овочі стають м'якими. Їсти їх вже не хочеться, адже вони втрачають соковитість і перестають бути хрусткими, передають Патріоти України.
Тому редакція FoodOboz допоможе розібратись в причинах такого явища. Також розповість, які компоненти додати у банку, щоб запобігти виникненню такої проблеми.
Чому консервовані огірки стають м'якими
Для того, щоб овочі мали пряний смак – у банку завжди додають часник. І саме через цей інгредієнт огірки можуть стати м'якими, якщо покласти його занадто багато. До того ж, велика кількість часнику може зіпсувати смакові якості огірків.
Скільки часнику можна додавати у консервацію
Для аромату і пряності на трилітрову банку огірків буде достатньо всього одного зубчика часнику.
Що додати для того, щоб огірки вийшли хрусткими
Якщо ви любите дійсно хрусткі та соковиті огірки – варто покласти в банку декілька листочків дубу. Після такого консервування огірки буде дуже зручно нарізати на салат.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...