Що додати в консервовані огірки, щоб вони не стали м'якими - всього один інгредієнт

Дуже часто, при відкриванні консервованихогірків, можна помітити те, що овочі стають м'якими. Їсти їх вже не хочеться, адже вони втрачають соковитість і перестають бути хрусткими, передають Патріоти України.

Тому редакція FoodOboz допоможе розібратись в причинах такого явища. Також розповість, які компоненти додати у банку, щоб запобігти виникненню такої проблеми.

Чому консервовані огірки стають м'якими

Для того, щоб овочі мали пряний смак – у банку завжди додають часник. І саме через цей інгредієнт огірки можуть стати м'якими, якщо покласти його занадто багато. До того ж, велика кількість часнику може зіпсувати смакові якості огірків.

Скільки часнику можна додавати у консервацію

Для аромату і пряності на трилітрову банку огірків буде достатньо всього одного зубчика часнику.

Що додати для того, щоб огірки вийшли хрусткими

Якщо ви любите дійсно хрусткі та соковиті огірки – варто покласти в банку декілька листочків дубу. Після такого консервування огірки буде дуже зручно нарізати на салат.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...