Домашні котлети можна готувати з будь-якого м'яса, а також із овочів, бобових, рису, крабових паличок, грибів, риби. Для того, щоб м'ясні котлети були соковитими, кулінари радять додавати у фарш сирі або смажені овочі, наприклад, смажену цибулю, моркву, передають Патріоти України.
Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом соковитих котлет із курячого фаршу з цибулею та спеціями. Порада: для цих котлет найкраще використовувати м'ясо зі стегна курки, з ним вони будуть іще соковитіші. Й обов'язково додайте смажену цибулю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю поріжте і підсмажте на олії до м'якості, в кінці додайте часник, перемішайте і відкладіть.
2. Хліб залийте молоком.
3. М'ясо помийте, обсушіть, перекрутіть через м'ясорубку. Також через м'ясорубку перекрутіть у м'ясо смажену цибулю та віджатий хліб. Додайте спеції, дрібно порубану петрушку, добре вимішайте і наприкінці відбийте готовий фарш.
4. У сковороді розігрійте олію, ложкою наберіть фарш, викладіть собі в долоню, сформуйте котлети. Обсмажте котлети на середньому вогні до скоринки з обох боків. За бажанням смажені котлети можна додатково викласти у форму для запікання та запекти в духовці 15 хвилин при 170 °С.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...