Домашні котлети можна готувати з будь-якого м'яса, а також із овочів, бобових, рису, крабових паличок, грибів, риби. Для того, щоб м'ясні котлети були соковитими, кулінари радять додавати у фарш сирі або смажені овочі, наприклад, смажену цибулю, моркву, передають Патріоти України.
Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом соковитих котлет із курячого фаршу з цибулею та спеціями. Порада: для цих котлет найкраще використовувати м'ясо зі стегна курки, з ним вони будуть іще соковитіші. Й обов'язково додайте смажену цибулю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю поріжте і підсмажте на олії до м'якості, в кінці додайте часник, перемішайте і відкладіть.
2. Хліб залийте молоком.
3. М'ясо помийте, обсушіть, перекрутіть через м'ясорубку. Також через м'ясорубку перекрутіть у м'ясо смажену цибулю та віджатий хліб. Додайте спеції, дрібно порубану петрушку, добре вимішайте і наприкінці відбийте готовий фарш.
4. У сковороді розігрійте олію, ложкою наберіть фарш, викладіть собі в долоню, сформуйте котлети. Обсмажте котлети на середньому вогні до скоринки з обох боків. За бажанням смажені котлети можна додатково викласти у форму для запікання та запекти в духовці 15 хвилин при 170 °С.
Більшість із нас має звичку ставити мобільний телефон на зарядку перед сном, очікуючи зранку отримати повністю заряджений пристрій. Це здається зручним і логічним рішенням, однак серед користувачів смартфонів давно точаться суперечки: чи не шкодить так...
Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...