Куряче м'ясо досить дієтичне та сухе. Тому якщо ви готуєте з нього котлети - варто додати трохи соковитості та насиченості. Для цього чудово підійдуть гриби, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Гриби і цибулю нарізати довільно.
2. Сковорідку розігріти, викласти гриби і смажити до румʼяної скоринки.
3. Додати цибулю, шматочок масла, сіль, перець і смажити до мʼякості цибулі.
4. Через мʼясорубку перекрутити філе, обсмажені гриби з цибулею, часник і замочений хліб.
5. Додати сіль, перець, яйце і добре вимішати.
6. Сформувати котлети.
7. Обваляти їх в борошні або сухарях.
8. Сковорідку розігріти, викласти котлети.
9. Обсмажити з одного боку до румʼяної скоринки.
10. Перевернути, зменшити вогонь і накрити кришкою. Смажити до готовності.
У день Собору архистратига Михаїла помоліться за військових і побудьте з сім'єю. Православне свято 8 листопада за новим календарем (21 листопада за старим) - Собор Архістратига Михаїла, якого в Писанні називають "князем", "вождем воїнства Господнього" ...
Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...