Що додати в курячі котлети для кращого смаку - виходять дуже ситними та соковитими

Що додати в курячі котлети для кращого смаку: виходять дуже ситними та соковитими

Куряче м'ясо досить дієтичне та сухе. Тому якщо ви готуєте з нього котлети - варто додати трохи соковитості та насиченості. Для цього чудово підійдуть гриби, передають Патріоти України.

Ідея приготування курячих котлет з грибами опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Юшиної (_tanyushina_) в Instagram. Підійдуть будь-які гриби.

Інгредієнти:

  • 700 г курячого філе
  • 300-400 г будь-яких грибів
  • 1 велика цибулина
  • 1-2 зубчика часнику
  • 2 шматочки білого хлібу, замочити в молоці
  • сіль, перець
  • вершкове масло, олія
  • 1 яйце
  • панірувальні сухарі або борошно

Спосіб приготування:

1. Гриби і цибулю нарізати довільно.

2. Сковорідку розігріти, викласти гриби і смажити до румʼяної скоринки.

3. Додати цибулю, шматочок масла, сіль, перець і смажити до мʼякості цибулі.

4. Через мʼясорубку перекрутити філе, обсмажені гриби з цибулею, часник і замочений хліб.

5. Додати сіль, перець, яйце і добре вимішати.

6. Сформувати котлети.

7. Обваляти їх в борошні або сухарях.

8. Сковорідку розігріти, викласти котлети.

9. Обсмажити з одного боку до румʼяної скоринки.

10. Перевернути, зменшити вогонь і накрити кришкою. Смажити до готовності.

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...

Народні прикмети на 20 січня. Зимовий м'ясоїд. Традиції та забобони

понеділок, 20 січень 2025, 7:05

Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...