Що додати в курячі котлети для кращого смаку - виходять дуже ситними та соковитими

Що додати в курячі котлети для кращого смаку: виходять дуже ситними та соковитими

Куряче м'ясо досить дієтичне та сухе. Тому якщо ви готуєте з нього котлети - варто додати трохи соковитості та насиченості. Для цього чудово підійдуть гриби, передають Патріоти України.

Ідея приготування курячих котлет з грибами опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Юшиної (_tanyushina_) в Instagram. Підійдуть будь-які гриби.

Інгредієнти:

  • 700 г курячого філе
  • 300-400 г будь-яких грибів
  • 1 велика цибулина
  • 1-2 зубчика часнику
  • 2 шматочки білого хлібу, замочити в молоці
  • сіль, перець
  • вершкове масло, олія
  • 1 яйце
  • панірувальні сухарі або борошно

Спосіб приготування:

1. Гриби і цибулю нарізати довільно.

2. Сковорідку розігріти, викласти гриби і смажити до румʼяної скоринки.

3. Додати цибулю, шматочок масла, сіль, перець і смажити до мʼякості цибулі.

4. Через мʼясорубку перекрутити філе, обсмажені гриби з цибулею, часник і замочений хліб.

5. Додати сіль, перець, яйце і добре вимішати.

6. Сформувати котлети.

7. Обваляти їх в борошні або сухарях.

8. Сковорідку розігріти, викласти котлети.

9. Обсмажити з одного боку до румʼяної скоринки.

10. Перевернути, зменшити вогонь і накрити кришкою. Смажити до готовності.

Народні прикмети на 8 листопада: Чому українці так шанують архістратига Михаїла

субота, 8 листопад 2025, 0:38

У день Собору архистратига Михаїла помоліться за військових і побудьте з сім'єю. Православне свято 8 листопада за новим календарем (21 листопада за старим) - Собор Архістратига Михаїла, якого в Писанні називають "князем", "вождем воїнства Господнього" ...

Все просто! Як повернути блиск склянкам після посудомийки

п’ятниця, 7 листопад 2025, 18:42

Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...