Куряче м'ясо досить дієтичне та сухе. Тому якщо ви готуєте з нього котлети - варто додати трохи соковитості та насиченості. Для цього чудово підійдуть гриби, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Гриби і цибулю нарізати довільно.
2. Сковорідку розігріти, викласти гриби і смажити до румʼяної скоринки.
3. Додати цибулю, шматочок масла, сіль, перець і смажити до мʼякості цибулі.
4. Через мʼясорубку перекрутити філе, обсмажені гриби з цибулею, часник і замочений хліб.
5. Додати сіль, перець, яйце і добре вимішати.
6. Сформувати котлети.
7. Обваляти їх в борошні або сухарях.
8. Сковорідку розігріти, викласти котлети.
9. Обсмажити з одного боку до румʼяної скоринки.
10. Перевернути, зменшити вогонь і накрити кришкою. Смажити до готовності.
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...
Серце - один із найважливіших органів нашого організму, і його здоров’я напряму залежить від того, що ми їмо щодня. Правильний раціон може знизити ризик серцево-судинних захворювань і підтримати нормальний рівень холестерину та артеріального тиску, пер...