Куряче м'ясо досить дієтичне та сухе. Тому якщо ви готуєте з нього котлети - варто додати трохи соковитості та насиченості. Для цього чудово підійдуть гриби, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Гриби і цибулю нарізати довільно.
2. Сковорідку розігріти, викласти гриби і смажити до румʼяної скоринки.
3. Додати цибулю, шматочок масла, сіль, перець і смажити до мʼякості цибулі.
4. Через мʼясорубку перекрутити філе, обсмажені гриби з цибулею, часник і замочений хліб.
5. Додати сіль, перець, яйце і добре вимішати.
6. Сформувати котлети.
7. Обваляти їх в борошні або сухарях.
8. Сковорідку розігріти, викласти котлети.
9. Обсмажити з одного боку до румʼяної скоринки.
10. Перевернути, зменшити вогонь і накрити кришкою. Смажити до готовності.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...