Шашлик повинен бути не лише соковитий та ніжний, але й мати апетитну золотисту скоринку. А це залежить від того, в чому саме ви замаринуєте м'ясо. Для безпрограшного ефекту варто додати один простий інгредієнт. Про те, як замаринувати м'ясо, щоб шашлик був золотистим, розповіла фудблогерка Анна з ніком anna_love90 в Instagram, передають Патріоти України.
За цією технологією у маринад додається цукор. Він карамелізується під час смаження. робить м'ясо м'яким та хрустким зверху.
Інгредієнти для маринаду:
Спосіб приготування:
1. Змішуємо усі інгредієнти.
2. Нарізаємо м’ясо поперек волокон.
3. Нарізаємо крупно цибулю.
4. Змішуємо м’ясо з маринадом і цибулею
5. Добре перемішуємо руками масажними рухами.
6. Залишаємо на 1 добу у холодильнику
7. Смажимо на мангалі.
М’язи ростуть не лише завдяки вправам, а й завдяки правильному харчуванню. Те, що ми кладемо на тарілку, може або допомогти досягти результатів, або звести нанівець усі зусилля в тренажерному залі, передають Патріоти України. Деякі продукти запускають ...
Стосунки рідко бувають схожими на роман із кіно, передають Патріоти України. Спочатку — емоції, пристрасть і «метелики в животі», але з часом реальність оголює глибші речі. Іноді ми намагаємось переконати себе, що все добре, хоча насправді ознаки розри...