
Шашлик повинен бути не лише соковитий та ніжний, але й мати апетитну золотисту скоринку. А це залежить від того, в чому саме ви замаринуєте м'ясо. Для безпрограшного ефекту варто додати один простий інгредієнт. Про те, як замаринувати м'ясо, щоб шашлик був золотистим, розповіла фудблогерка Анна з ніком anna_love90 в Instagram, передають Патріоти України.
За цією технологією у маринад додається цукор. Він карамелізується під час смаження. робить м'ясо м'яким та хрустким зверху.
Інгредієнти для маринаду:
Спосіб приготування:
1. Змішуємо усі інгредієнти.
2. Нарізаємо м’ясо поперек волокон.
3. Нарізаємо крупно цибулю.
4. Змішуємо м’ясо з маринадом і цибулею
5. Добре перемішуємо руками масажними рухами.
6. Залишаємо на 1 добу у холодильнику
7. Смажимо на мангалі.
Підсвідомість часто приховує більше, ніж ми усвідомлюємо. Вибір одного з семи дерев на зображенні може розкрити приховані аспекти вашого характеру та особистості. Пам’ятайте, що неправильних відповідей не існує - важливий ваш перший вибір, передають Па...
Це зображення унікальне тим, що кожен бачить у ньому щось своє. Перше враження показує приховані риси характеру. Тест не має правильних чи неправильних відповідей - важливе ваше перше сприйняття, передають Патріоти України. Люди найчастіше бачать облич...