Шашлик повинен бути не лише соковитий та ніжний, але й мати апетитну золотисту скоринку. А це залежить від того, в чому саме ви замаринуєте м'ясо. Для безпрограшного ефекту варто додати один простий інгредієнт. Про те, як замаринувати м'ясо, щоб шашлик був золотистим, розповіла фудблогерка Анна з ніком anna_love90 в Instagram, передають Патріоти України.
За цією технологією у маринад додається цукор. Він карамелізується під час смаження. робить м'ясо м'яким та хрустким зверху.
Інгредієнти для маринаду:
Спосіб приготування:
1. Змішуємо усі інгредієнти.
2. Нарізаємо м’ясо поперек волокон.
3. Нарізаємо крупно цибулю.
4. Змішуємо м’ясо з маринадом і цибулею
5. Добре перемішуємо руками масажними рухами.
6. Залишаємо на 1 добу у холодильнику
7. Смажимо на мангалі.
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...