Що додати в маринад для шашлику, щоб була золотиста скоринка? Треба один простий інгредієнт

Шашлик повинен бути не лише соковитий та ніжний, але й мати апетитну золотисту скоринку. А це залежить від того, в чому саме ви замаринуєте м'ясо. Для безпрограшного ефекту варто додати один простий інгредієнт. Про те, як замаринувати м'ясо, щоб шашлик був золотистим, розповіла фудблогерка Анна з ніком anna_love90 в Instagram, передають Патріоти України.

За цією технологією у маринад додається цукор. Він карамелізується під час смаження. робить м'ясо м'яким та хрустким зверху.

Інгредієнти для маринаду:

  • 4-5 великих цибулин
  • 2-3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. французької гірчиці
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • сік половини лимона
  • 2-3 зубчику часнику
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі
  • 1 ч. л. суміші перців

Спосіб приготування:

1. Змішуємо усі інгредієнти.

2. Нарізаємо м’ясо поперек волокон.

3. Нарізаємо крупно цибулю.

4. Змішуємо м’ясо з маринадом і цибулею

5. Добре перемішуємо руками масажними рухами.

6. Залишаємо на 1 добу у холодильнику

7. Смажимо на мангалі.

А ви це знали? Чи шкідливо приймати душ щодня

середа, 2 квітень 2025, 18:56

Довгий час вважалося, що щоденний душ може шкодити шкірі – змивати природні захисні олії, порушувати мікробіом і провокувати сухість, тріщини чи навіть загострення екземи й псоріазу. Проте нещодавнє дослідження британських вчених кидає виклик цим уявле...

Це може шокувати! Які продукти збільшують ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера

середа, 2 квітень 2025, 18:26

Харчування відіграє ключову роль не лише у фізичному здоров’ї, а й у стані нашого мозку. Наукові дослідження показують, що певні продукти можуть підвищувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера та погіршувати когнітивні функції, передають Патріоти Україн...