Шашлик повинен бути не лише соковитий та ніжний, але й мати апетитну золотисту скоринку. А це залежить від того, в чому саме ви замаринуєте м'ясо. Для безпрограшного ефекту варто додати один простий інгредієнт. Про те, як замаринувати м'ясо, щоб шашлик був золотистим, розповіла фудблогерка Анна з ніком anna_love90 в Instagram, передають Патріоти України.
За цією технологією у маринад додається цукор. Він карамелізується під час смаження. робить м'ясо м'яким та хрустким зверху.
Інгредієнти для маринаду:
Спосіб приготування:
1. Змішуємо усі інгредієнти.
2. Нарізаємо м’ясо поперек волокон.
3. Нарізаємо крупно цибулю.
4. Змішуємо м’ясо з маринадом і цибулею
5. Добре перемішуємо руками масажними рухами.
6. Залишаємо на 1 добу у холодильнику
7. Смажимо на мангалі.
Ніколи не знаєте, коли починати нові проекти чи справи? У зодіаку є певні дні, коли ваші починання матимуть найкращі шанси на успіх! Ми розповімо вам, в які дні краще не зволікати, а діяти! Ось найбільш удачливі дні для нових починань, які принесуть ва...
Пройдіть цей простий і водночас пізнавальний тест! Достатньо лише кількох секунд, щоб відкрити для себе приховані риси, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей тест ґрунтується на ідеї, що те, що ви бачит...