Що додати в маринад для шашлику, щоб була золотиста скоринка? Треба один простий інгредієнт

Шашлик повинен бути не лише соковитий та ніжний, але й мати апетитну золотисту скоринку. А це залежить від того, в чому саме ви замаринуєте м'ясо. Для безпрограшного ефекту варто додати один простий інгредієнт. Про те, як замаринувати м'ясо, щоб шашлик був золотистим, розповіла фудблогерка Анна з ніком anna_love90 в Instagram, передають Патріоти України.

За цією технологією у маринад додається цукор. Він карамелізується під час смаження. робить м'ясо м'яким та хрустким зверху.

Інгредієнти для маринаду:

  • 4-5 великих цибулин
  • 2-3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. французької гірчиці
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • сік половини лимона
  • 2-3 зубчику часнику
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі
  • 1 ч. л. суміші перців

Спосіб приготування:

1. Змішуємо усі інгредієнти.

2. Нарізаємо м’ясо поперек волокон.

3. Нарізаємо крупно цибулю.

4. Змішуємо м’ясо з маринадом і цибулею

5. Добре перемішуємо руками масажними рухами.

6. Залишаємо на 1 добу у холодильнику

7. Смажимо на мангалі.

Одні проблеми! Кінолог назвав три породи собак, яких ніколи не завів би вдома сам

неділя, 19 січень 2025, 13:00

Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...

А ви це знали? На які запитання патрульних водії можуть не відповідати

неділя, 19 січень 2025, 8:50

На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...