Що додати в маринад для шашлику, щоб була золотиста скоринка? Треба один простий інгредієнт

Шашлик повинен бути не лише соковитий та ніжний, але й мати апетитну золотисту скоринку. А це залежить від того, в чому саме ви замаринуєте м'ясо. Для безпрограшного ефекту варто додати один простий інгредієнт. Про те, як замаринувати м'ясо, щоб шашлик був золотистим, розповіла фудблогерка Анна з ніком anna_love90 в Instagram, передають Патріоти України.

За цією технологією у маринад додається цукор. Він карамелізується під час смаження. робить м'ясо м'яким та хрустким зверху.

Інгредієнти для маринаду:

  • 4-5 великих цибулин
  • 2-3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. французької гірчиці
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • сік половини лимона
  • 2-3 зубчику часнику
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі
  • 1 ч. л. суміші перців

Спосіб приготування:

1. Змішуємо усі інгредієнти.

2. Нарізаємо м’ясо поперек волокон.

3. Нарізаємо крупно цибулю.

4. Змішуємо м’ясо з маринадом і цибулею

5. Добре перемішуємо руками масажними рухами.

6. Залишаємо на 1 добу у холодильнику

7. Смажимо на мангалі.

Як позбутися комарів і мошок на все літо - "революційний" лайфхак

субота, 12 липень 2025, 19:05

Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.

Названо фрукт, який омолоджує судини та покращує зір - їжте його на сніданок

субота, 12 липень 2025, 18:35

Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...