Що додати в маринад для шашлику, щоб була золотиста скоринка? Треба один простий інгредієнт

Шашлик повинен бути не лише соковитий та ніжний, але й мати апетитну золотисту скоринку. А це залежить від того, в чому саме ви замаринуєте м'ясо. Для безпрограшного ефекту варто додати один простий інгредієнт. Про те, як замаринувати м'ясо, щоб шашлик був золотистим, розповіла фудблогерка Анна з ніком anna_love90 в Instagram, передають Патріоти України.

За цією технологією у маринад додається цукор. Він карамелізується під час смаження. робить м'ясо м'яким та хрустким зверху.

Інгредієнти для маринаду:

  • 4-5 великих цибулин
  • 2-3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. французької гірчиці
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • сік половини лимона
  • 2-3 зубчику часнику
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі
  • 1 ч. л. суміші перців

Спосіб приготування:

1. Змішуємо усі інгредієнти.

2. Нарізаємо м’ясо поперек волокон.

3. Нарізаємо крупно цибулю.

4. Змішуємо м’ясо з маринадом і цибулею

5. Добре перемішуємо руками масажними рухами.

6. Залишаємо на 1 добу у холодильнику

7. Смажимо на мангалі.

А ви це знали? Для чого господині кладуть до сковороди хліб при смаженні м’яса та котлет

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:08

А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за...

Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...