
Є сметана, але закінчився майонез. А ви його хотіли додати в салат або в бутерброд. За допомогою кулінарної алхімії можна легко кисломолочку перетворити в потрібний вам соус.
Соус альтернативний, але смачний. Для проведення трансформації вам потрібен жовток та гірчиця. Отже, на одну склянку сметани потрібен жовток відвареного яйця та 1 ч.л. гірчиці. Ретельно вимішайте все разом.
Соус буде смачний та ніжний, а ще в ньому менше калорій, ніж в справжньому майонезі. Для заправки салатів він ідеально підходить. Ним можна навіть олів’є заправляти. Смачного!
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...
Момент, коли ви стоїте в дверях кухні чи іншої кімнати і думаєте: "Навіщо я сюди прийшов?", знайомий багатьом. Це не ознака втрати пам’яті — просто працює так званий ефект дверного отвору. передають Патріоти України. Що це таке Вчені, зокрема Габріель...